Neagoe a părăsit „U” Cluj înainte jucătorilor pe care nu-i voia la echipă. Cine sunt cei 5 fotbaliști salvați după plecarea lui „Geană”: „Am blocat discuțiile”

Neagoe a părăsit „U” Cluj înainte jucătorilor pe care nu-i voia la echipă. Cine sunt cei 5 fotbaliști salvați după plecarea lui „Geană”: „Am blocat discuțiile”
| Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj

Aflați pe lista neagră a lui Neagoe înainte de a pleca, cinci jucători de la „U” Cluj primesc o nouă șansă după ce tehnicianul a părăsit echipa înaintea acestora.

Radu Constantea, președintele de la U Cluj, afirmă că o parte dintre jucătorii care erau pe lista neagră a lui Eugen Neagoe ar putea rămâne la echipa ardeleană și mai departe de această iarnă.

Înainte de a-și anunța decizia de a pleca de la U Cluj pentru a semna cu CSU Craiova, Eugen Neagoe a întocmit o listă a indezirabililor. Contractul unuia dintre aceștia, Romario Pires, care până nu demult era căpitan, a fost deja reziliat.

Însă ceilalți au în continuare șansa de a rămâne, ținând cont de plecarea iminentă a lui Neagoe.

Șansă nesperată pentru 5 „studenți” pe care Neagoe îi voia plecați de la „U”

„Am avut o discuție premergătoare meciului de la Sfântu Gheorghe în care el a stabilit un număr de jucători la care ar dori să renunțe. Noi am mers întotdeauna pe mâna antrenorului, i-am dat credit.

I-a și anunțat după meciul de la Sfântu Gheorghe pe acei jucători că nu se mai bazează pe ei, urmând ca clubul să discute cu jucătorii respectivi și să rezilieze contractul.

E vorba 6 jucători, pe care i-a și anunțat (n.r. - că vor pleca). Nu s-a reziliat cu toți, s-au purtat negocieri în privința clauzelor de reziliere a fiecăruia.

Am blocat momentan discuțiile finale, așteptăm analiza și decizia următorului antrenor”, a precizat președintele clubului, Radu Constantea, la Orange Sport, potrivit GSP.

„În 2-3 zile vom anunța antrenorul principal. Sabău este pe listă, nu aș putea spune că în capul acesteia”, a adăugat acesta.

Cine sunt cei 5 jucători de la „U” Cluj pe care Neagoe îi voia plecați?

GSP.ro a anunțat încă de pe 18 decembrie, în exclusivitate, lista neagră a lui Eugen Neagoe. Ceilalți 5 jucători pe care „Geană” îi voia dați afară sunt:

  • Roberto Romeo (32 de ani, fundaș dreapta italian) - a jucat 9 partide în acest sezon
  • Martin Remacle (25 de ani, mijlocaș central belgian) - E împrumutat de la FC Botoșani. Are 15 jocuri, 1 gol și 3 assist-uri
  • Ely Fernandes (32 de ani, extremă din Capul Verde, cu cetățenie portugheză) - are 1 gol în 17 meciuri
  • Krystian Nowak (28 de ani, fundaș central polonez) - 3 partide în acest sezon
  • Ovidiu Horșia (22 de ani, mijlocaș lateral) - A strâns 8 meciuri și un assist în alb-negru.
Comenteaza