Neagoe, cu gândul la victorie în derby-ul cu CFR: "Ne dorim să obținem un rezultat bun, să câștigăm"

Neagoe, cu gândul la victorie în derby-ul cu CFR: "Ne dorim să obținem un rezultat bun, să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj se pregătește de un nou episod al rivalității locale, primul dintr-o săptămână de foc, ce programează două întâlniri între concitadine.

După șapte ani de la ultimul duel direct, "studenții" și "feroviarii" se întâlnesc din nou. Cluj Arena va fi gazda celor două jocuri, primul în Cupa României și cel de-al doilea în Superligă. Eugen Neagoe este optimist înaintea jocului, chiar dacă și-a lăudat adversarii și în special tehnicianul CFR-ului.

"Suntem în fața a două jocuri importante. Jucăm cu rivalii noștri, CFR Cluj, echipa care a dominat fotbalul din România în ultimii ani. Merită felicitări, dar ne interesează mai mult ce vom face noi și meciul de mâine. Ne dorim să obținem un rezultat bun, să câștigăm.

Eu îl cunosc pe Dan Petrescu de mult timp. Știu că nu minte, a spus că va folosi altă echipă și sunt convins că așa va fi. Indiferent ce jucători vor intra în teren, ei au un lot valoros. Eu am încredere în jucătorii noștri, chiar dacă lotul nostru este mai restrâns. Cei care vor fi mâine în lot vor fi și duminică. Vom încerca să alcătuim în ambele meciuri o echipă competitivă.

Jucătorii știu foarte bine ce adversar vor avea în față și trebuie să fie pregătiți în orice moment. Universitatea Cluj este o echipă care reprezintă foarte mult în fotbalul românesc. Este o presiune în plus, dar cred că am experiență mare și nu am emoții. Abia aștept să vină ora jocului.

Îmi doresc să nu fie evenimente neplăcute în stadion. Cu siguranță va fi o atmosferă frumoasă, îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi, să ne încurajeze pe toată durata partidei", a declarat antrenorul.

Fazele fixe și greșelile de arbitraj îl îngrijorează pe Neagoe

Tehnicianul "Șepcilor roșii" este conștient de faptul că rivalii din oraș sunt periculoși la fazele fixe și a pregătit echipa pentru astfel de momente. În plus, Neagoe a tras și un semnal de alarmă în privința unor posibile greșeli de arbitraj.

"Știm cu toții forța CFR-ului la fazele fixe. Vorbeam cu băieții și le-am spus că ei tratează aceste momente ca și cum ar fi ultimul moment din fotbal. La fiecare corner, fiecare lovitură liberă sunt puternici, își împing adversarii, îi lovesc.

Mi-aș dori din suflet să nu fie greșeli mâine. Am văzut ce s-a întâmplat la alte meciuri și nu mi-aș dori să mai vorbim despre arbitraj. Mi-aș dori un joc curat, spectaculos, dar fără greșeli", a spus Neagoe.

Partida dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, din Cupa României este programată joi, 20 octombrie, de la 21:00.

Comenteaza