Negocieri pe două planuri: Walter susţine că a mai primit o ofertă pentru “U”

Negocieri pe două planuri: Walter susţine că a mai primit o ofertă pentru “U”
În timp ce Claudiu Niculescu poartă discuţii cu mai mulţi jucători pentru a-şi completa lotul, Florian Walter spune că mai există un grup de investitori interesat de preluarea clubului, pe lângă dejeanul Adrian Marţian.

Pregătirile pentru noul sezon al Ligii I bat la uşă, iar "U" nu are nici jucători şi nici o situaţie stabilă la nivelul conducerii. Claudiu Niculescu, antrenor cu acte pentru încă un sezon, poartă discuţii cu mai mulţi jucători pentru a-i aduce la echipă, dar negocierile rămân în "stand-by" până când situţia la nivelul acţionariatului se va stabiliza. Încă finanţatorul lui "U", Florian Walter speră să-şi vândă acţiunile până pe 20 iunie şi anunţă că mai există un grup de investitori interesat de preluarea clubului.

Până acum, singura ofertă concretă venită pentru "U" este din partea clujeanului Adrian Marţian, care s-a şi întâlnit cu Walter pentru a-i prezenta planul de investiţie. Omul de afaceri bucureştean spune însă că nu poate să-i pună la dispoziţie actele clubului până când nu se semnează un precontract. "Am mai spus-o: pe mine mă interesează să vând cât mai repede, până pe 20 iunie aş vrea să închei conturile. Asta nu înseamnă că dau echipa oricui. Am vorbit cu domnul Marţian, dar nu pot să-i pun acte la dispoziţie până când nu semnăm un precontract sau un contract de confidenţialitate pentru a şti ceva sigur. A rămas că discutăm în săptămâna care urmează", a declarat ieri Walter pentru ZIUA de CLUJ. Omul de afaceri a lansat şi un anunţ-bombă, spunând că mai există un grup de investitori care şi-ar fi manifestat intenţia de a negocia cumpărarea clubului. "E posibil să facem vânzarea chiar şi săptămâna care vine. Sunt oameni de afaceri interesaţi. Am primit mai multe semnale cum că există un grup de investitori, dar nimic concret. Nu pot să spun mai multe acum", s-a limitat să declare Florian Walter.

Chiar şi în condiţiile în care situaţia la nivelul acţionariatului e departe de a fi clarificată, Claudiu Niculescu, antrenorul echipei, poartă discuţii cu mai mulţi jucători pentru a-i avea la dispoziţie la începerea pregătirilor. "Studenţii" se vor reuni luni, 11 iunie, însă până acum, la capitolul transferuri, doar un singur nume pare a fi sigur, cel al lui Bogdan Pătraşcu. Deşi s-au înţeles şi cu Apostol Muzac, "studenţii" l-au pierdut zilele trecute pe mijlocaş, acesta preferând să semneze prelungirea contractului cu Concordia Chiajna. Iulian Tameş şi Andrei Mărgăritescu sunt alţi doi jucători care ar putea juca la Universitatea în sezonul viitor. Pe lângă campionatul României, Niculescu scanează şi piaţa externă. "Sunt foarte mulţi străini interesanţi şi care ar veni aici. Zilele următoare s-ar putea să ştim pe cine contăm", a spus o persoană din cadrul clubului.

Oficial, programul de pregătire pentru sezonul următor debutează pe 11 iunie, iar "studenţii" au programate două cantonamente. Primul se va desfăşura la Poiana Braşov, unde e programat şi un joc amical, urmând ca apoi să se plece în Austria, pentru încă două săptămâni. Acolo, "studenţii" vor disputa cinci sau şase partide de pregătire.

Grozav ar prefera Universitatea

Conform televiziunii DolceSport, Gicu Grozav, omul momentului în Liga I, ar insista să rămână la Universitatea şi în sezonul viitor, deşi are pe masă contractul propus de Florian Walter pentru a pleca la Petrolul. Sursa citată anunţă că Grozav şi-ar dori să continue în Ardeal şi pentru a rămâne sub comanda lui Claudiu Niculescu. "La Cluj m-am simţit cel mai bine. Cu Claudiu am început să joc, mi-a dat încredere, am şi marcat şi mă simt bine la Cluj", a spus Grozav. În schimb, Florian Walter s-a limitat să declare că pentru tânărul jucător cel mai bine ar fi să mai rămână şase luni în România, dar fără să precizeze unde. "Poate în iarnă ar trebui să se transfere afară. Până atunci e bine să rămână în Liga I", s-a limitat să comenteze acţionarul Universităţii şi investitorul de la Petrolul, Florian Walter.

 

 

Etichete
Comenteaza