Nelu Varga anunță hegemonia "feroviarilor": "Vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană"

Nelu Varga anunță hegemonia "feroviarilor": "Vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană"
| Foto: captura video

Patronul clubului din Gruia e convins că revenirea lui Dan Petrescu va aduce și noi trofee echipei sale.

Încântat de faptul că a reușit să îl convingă pe antrenorul care a dus 4 titluri CFR-ului să se întoarcă alături de "feroviari", Nelu Varga susține că va urma o nouă perioadă în care formația clujeană va domina clar Superligă.

Finanțatorul clubului din Gruia a anunțat că i-a oferit lui Petrescu un contract pe 3 ani, care poate fi prelungit pentru alți 3, iar din stagiunea următoare CFR Cluj va face din nou performanță.

"Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană. Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușa spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el.

Anul ăsta a fost un an de reconstrucție, nu le-am cerut băieților nimic, decât să echilibrăm balanța, acum am ajuns la zero, deci discutăm. Am acumulat experiență, știu ce trebuie făcut și ce nu trebuie făcut.

Investițiile sunt mult mai mari. Clubul în acest moment este dator doar la mine, nu mai are datorii la altcineva. Eu nu am înțeles de ce nu s-a spus până acum. Eu în următorii cinci ani îmi recuperez banii.

Dacă facem lucrurile sănătos și dacă facem performanță cum am facut în anii trecuți, sunt șanse să vinzi și jucători și să și produci performanță. Dacă faci lucrurile cum trebuie, sunt șanse mari. Asta este obligație, e dorința mea minimă, locul 1 e ocupat, locul 2 a rămas în discuție", a declarat Varga pentru sportpesurse.ro.

Comenteaza