Nelu Varga bagă mâna adânc în buzunar: „Vreau neapărat titlul” / Câte transferuri va face CFR Cluj în iarnă

Nelu Varga bagă mâna adânc în buzunar: „Vreau neapărat titlul” / Câte transferuri va face CFR Cluj în iarnă
| Foto: captura video

Patronul „feroviarilor” își dorește cu ardoare ca CFR Cluj să câștige un nou titlu și a anunțat transferuri importante la gruparea din Gruia în perioada de transferuri din iarnă.

 

Patronul ardelenilor promite că va transfera un argentinian și doi nigereni. Cei trei fotbaliști nu sunt însă singurele achiziții pe care le va face fosta campioană.

Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5,6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc. Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și SuperLiga.

Dacă vi-l aduceți aminte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio, acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj. Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România. Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7”, a declarat Neluțu Varga, potrivit fanatik.ro.

Potrivit patronului formației din Gruia, va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când a preluat echipa.

Comenteaza