Neluț Roșu revine la CFR Cluj

Neluț Roșu revine la CFR Cluj
Fotbalistul Neluț Roșu a fost transferat de către CFR Cluj.

În vârstă de 21 de ani, Roșu a fost juniorul lui CFR până în 2012, după care s-a transferat pentru o scurtă perioadă de timp la Luceafărul Oradea. A urmat un împrumut la Concordia Chiajna, echipă ce l-a achiziționat pe tânărul mijlocaș central ca urmare a evoluțiilor sale bune.

Roșu a evoluat în acest retur la FC Botoșani, unde a fost împrumutat din luna ianuarie. Tânărul a jucat 13 meciuri în tricoul Botoșaniului, înscriind un gol în acest retur. Presa locală spune că Roșu nu s-a acomodat la echipă, astfel încât transferul său la CFR Cluj a fost iminent.

„L-am înţeles pe Neluţ şi nu ne-am opus doleanţelor sale. El va fi direcţionat de Chiajna, club cu care se află sub contract, către CFR Cluj, echipă pentru care vrea să joace," a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

„Născut la Cluj-Napoca, Neluț Roșu (21 ani) este unul dintre cei mai talentați mijlocași din România și unul dintre cei mai buni jucători dați de pepiniera lui CFR Cluj, unde și-a făcut junioratul. Până în acest moment, Roșu a bifat 60 de meciuri în prima ligă și a marcat 8 goluri," a postat clubul clujean pe pagina sa de Facebook.

Transferul reprezintă a treia mutare a CFR-ului pe piața transferurilor în această vară. Cu câteva zile în urmă a fost anunțată sosirea la club a doi jucători portughezi, Vitor Bruno și Dani Coelho, ambii veniți de formația Penafiel, ce a terminat pe ultima poziție în prima ligă din Portugalia.

Comenteaza