Nemulţumitului i se ia darul!

Nemulţumitului i se ia darul!
Efectele egalului scos de Universitatea în faţa lui Dinamo sunt multiple, dar beneficiarii nu par să dea semne că ştiu ce să facă cu darul.

Universitatea şi-a demonstrat corectitudinea. Şi? Sub Walter a făcut-o de fiecare dată cu Dinamo şi cu toate acestea înaintea ultimului meci nimeni nu vroia să-şi amintească. Dimpotrivă, tulnicele de pe deal vesteau marele blat. Poezia cu final anunţat s-a terminat însă altfel, dar Universitatea a rămas doar cu punctul. Ciclic, la următorul meci cu Dinamo vor veni din nou bocitoarele corectitudinii.

Într-o lume normală, Walter ar primi scuze din partea tuturor celor care s-au îndoit de el. Sunt sigur că au făcut-o şi mulţi dintre suporterii Universităţii. Odată strecurată îndoiala, şi vorba meşteşugită venită din deal se furişează ca un şarpe până în cele mai ascunse locuri ale sufletului, mai rămân prea puţine de făcut. E nevoie de un miracol, precum cel de miercuri, pentru a închide uşa cotropitorilor călare pe vorbe.

Preferam ca Universitatea să piardă, corect, în faţa lui Dinamo. A ajutat CFR-ul, care, fudul, nu preţuieşte darul. Sper să i se ia înapoi!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

 

Etichete
Comenteaza