Niculescu: "Nu voi antrena niciodată Steaua sau CFR". Vezi declaraţiile la prezentarea lotului Universităţii VIDEO

Niculescu:
Universitatea Cluj îşi prezintă astăzi, la Grand Hotel Italia, lotul cu care va ataca următorul sezon competiţional, în cadrul unei conferinţe de presă.

La eveniment sunt invitate să participe şi "autorităţile oraşului, care susţin sportul şi fenomenul U Cluj", spun oficialii clubului.

Update 1. "Sunt puţin dezamăgită că nimeni din oraş nu a venit lângă echipă. Mi-aş fi dorit şi ca domnul primar să fie la această prezentare de astăzi. Îi mulţumesc domnului Uioreanu pentru că a acceptat invitaţia noastră şi fanilor că au venit să ne susţină", a spus Anamaria Prodan

Update 2."Mulţumesc doamnei Prodan pentru invitaţie, mulţumesc clubului. Ieri am reuşit să facem un pas în plus în relaţia pe care o avem cu Universitatea Cluj. Contractul rămâne în picioare, cu 7.000 de euro pe meci. Vom discuta un program de reeşalonare legat de datorii. Am discutat de un posibil sediu pe care "U" Cluj ar trebui să-l aibă pe acest stadion , unde îşi desfăşoară aceste meciuri. Doamna Prodan doreşte să refacă acest club, să-l reconstruiască", spune Horea Uioreanu.

Update 3. "Dorinel Popa s-a întors la Petrolul, acolo unde a ales iniţial să plece. A fost cea mai bună soluţie, asta am hotărât", a declarat Anamaria Prodan.

Update 4. "Am avut o discuţie cu Alex Păcurar. El a ales să rămână la Universitatea Cluj, să joace cu sufletul, aşa cum a făcut-o până acum. Eu am foarte mare nevoie de el, ştie asta. Va fi primul căpitan al echipei, i-am dat această responsabilitate. Sunt convins că îşi va face treaba", spune Niculescu.

Update 5. "Zăgrean nu este încă liber de contract, după ce va fi declarat liber, probabil că va semna cu Universitatea. Am reuşit să închidem foarte multe litigii pe care le-am avut. Mai sunt câteva mici probleme de rezolvat, sper ca în următoarele săptămâni să se rezolve tot. Conturile sunt şi acum blocate, dar sunt semne bune că se vor rezolva problemele. În scurt timp cred că vom fi singurul club din România fără datorii. Eu sunt mulţumită şi discut mereu cu Claudiu despre lot, despre echipă şi cred că totul este perfect la Universitatea", spune Prodan.

Update 6. "Chiar dacă rezultatele nu au fost satisfăcătoare, eu am încredere că putem face treabă bună. Au fost destul de multe probleme, foarte mulţi jucători nu se cunoşteau între ei. Sunt foarte mulţi fotbalişti noi, dar uşor, cu puţină răbdare, o putem scoate la capăt. Nu sunt îngrijorat, dar mă gândesc la campionat. Nu este uşor să pui pe picioare o echipă într-un timp aşa de scurt. Vom avea nevoie de puţin timp, dar am mare încredere că putem face treabă bună cu această echipă", a declarat Niculescu.

Update 7. "Avem emoţii înainte de acest debut, dar cred că este o onoare să deschidem campionatul", spune Prodan. "Mă gândesc deja la meciul de vineri, la ce jucători voi utiliza, la cine va juca din primul minut. Sunt destul de călit în fotbalul românesc ca să mai am emoţii. Vom întâlni o echipă foarte bună, care a terminat pe locul 7 şi are un antrenor ambiţios, de valoare", completează Niculescu.

Update 8. "Cei care au plecat, au plecat de bunăvoie. În ultima perioadă lumea este interesată de ce s-a întâmplat în trecut. Jucătorii care au decis să plece au hotărât singuri. Eu am sosit când toţi plecaseră. Nu ştiu cum s-au transferat şi nici nu mă interesează. Eu sunt foarte interesată de ceea ce s-a întâmplat din momentul venirii mele. Echipa asta merge înainte. Jucătorii vin şi pleacă în general. Cu acordul lui Claudiu am adus un lot de jucători care au venit după mine în condiţii mult mai dificile decât le-ar fi oferit multe cluburi. Eu am foarte mult respect pentru aceşti jucători. Cei care au plecat au plecat spre mai bine. Am vorbit cu mai mulţi cu care au plecat", spune Prodan.

Update 9. Niculescu: "Am trecut la Craiova printr-un moment asemănător, dar nu mă sperie acest lucru, ci mă ambiţionează. Eu pot îndeplini acest obiectiv, noi toţi care formăm această echipă. Sunt la început în această carieră de antrenor, vreau să fie cât mai lungă, vreau să am multe succese. Două echipe nu voi putea antrena în cariera mea de antrenor, Steaua şi CFR Cluj. Cine mă cunoaşte bine, ştie că asta simt, nu vorbesc doar de dragul de a vorbi. Asta simt acum şi asta voi simţi şi peste 20 de ani. Mi-aş fi dorit să mai joc puţin, mă mai duceau picioarele. Eram la două goluri distanţă pentru a intra în top 10 marcatori all time, în campionatul României. E greu, nu se ştie, dar nu pot acum, trebuie să mai dau jos câteva kilograme. În ultima lună a fost o uşoară incertitudine, dar lucrurile încep să intre pe un făgaş normal. Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi, aşa cum au fost întotdeauna".

Update 10: Uioreanu: "160.000 de lei are datorie clubul la Cluj Arena, dar o vom reeşalona. Vom susţine şi ideea ca acest club să aibă câteva birouri şi la stadion. Viitorul acestui club trebuie să fie înainte, nu trebuie privit acum trecutul. Cei care susţinem această echipă ar trebui să o ajutăm, fie şi cu un abonament."

Update 11: Prodan: "Tobă nu face parte din primul 11, nu poate face faţă. El nu a confirmat, este mai bine să îşi vadă de drumul său. M-a rugat să-i dau drumul la Delta Tulcea. Nu are încredere în puterile lui şi ţine cu dinţii de acest contract pe care îl are. Tobă şi Ţene au ales să dea clubul în judecată, au cerut antrenor cu licenţă şi doctor să facă pregătirea. Tobă va rămâne la club încă un an de zile, cât mai are contract. 98% din acţiuni sunt deţinute de Ioan Mărginean. Este o societate pe acţiuni care a aparţinut lui Walter. Pentru că nu a obţinut suma solicitată, a ales să-i dea domnului Mărginean acţiunile. Am găsit acest club în derivă. Juniorii nu vor pleca, li se vor prelungi contractele. Ne vom ocupa de acest lucru. "

 

Iată lotul cu care Universitatea Cluj va aborda sezonul 2012-2013:

Ionuţ Boşneag, Florin Matache, Raul Ciupe, Adrian Popa, Rareş Cucui, Eduard Nicola, Bogdan Pătraşcu, Dragoş Firţulescu, Vasile Gheorghe, Alexandru Păcurar, Cristinel Gafiţa, Octavian Drăghici, Da Silva Braz, Ales Monteiro, Paulinho Pestana, Viorel Dinu, Cleiton Campos, Roberto Iancu, Erico da Silva, Andrei Voican, Szilagyi Zsolt, Paraskeuas Christou, Gaston Mendy, Plamen Krumov, Apostol Muzac

Antrenor principal: Claudiu Niculescu

Antrenor secund: Emil Ursu

Antrenor cu portarii: Emil Szolomajer

Preparator fizic: Marco Curletti

 

Etichete
Comenteaza