Niculescu s-a prezentat la antrenament

Niculescu s-a prezentat la antrenament
Claudiu Niculescu conduce sesiunea de pregătire de la ora 18.

Acesta a precizat că se va prezenta mâine, la ora 12, la sediul clubului pentru a avea o discuţie cu Anamaria Prodan şi susţine că nu ştie deocamdată dacă va fi sau nu atrenorul "U" Cluj. El s-a arătat deranjat de declaraţiile managerului general de la Universitatea.

"Ea a început să mă atace în presă după meci şi să dea în jucători, ori eu nu fac aşa ceva niciodată. După o înfrângere nu îmi voi critica jucătorii. Dacă am ceva să le reproşez le spun în particular. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat", a spus Niculescu.

Niculescu a mai povestit un episod din istoria recentă a echipei. "Eram în catonament cu echipa pentru acest meci de la Târgiu Jiu şi ne-am trezit cu echipe de filmare de la o televiziune cu reality show-ul la care participă Anamaria Prodan".

UPDATE 1. La antrenament au ajuns 100 de suporteri care au început să scandeze împotriva lui Florian Walter şi Ioan Mărginean. Jucatorii sunt aşteptaţi să iasă pe teren.

UPDATE 2. Jucătorii au ieşit pe teren şi au fost luaţi în colimator pentru înfrângerea de la Târgu Joi, scor 2 la 6. Fanii nu au uitat nici de managerul Anamaria Prodan şi au început să scandeze împotriva ei. O parte dintre suporteri îi acuză pe câţiva dintre jucători că au pierdut intenţionat la Târgu Jiu pentru a-l înlătura pe Niculescu la sugestia managerului Anamaria Prodan.

 

Etichete
Comenteaza