Noi detalii despre accidentarea lui Vătăjelu. Fossati acuză și el probleme medicale

Noi detalii despre accidentarea lui Vătăjelu. Fossati acuză și el probleme medicale
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre situația fotbaliștilor pe care nu se poate baza în perioada următoare.

După doar 28 de minute petrecute pe teren în meciul dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK, Bogdan Vătăjelu a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări. Fundașul stânga a efectuat mai multe investigații, iar absența sa va fi una îndelungată.

"Situația lui nu e prea bună. Nu știm cât va sta fără să se antreneze, fără să joace. Din păcate e o pierdere importantă, mai ales că ușor a început să aibă ritm, încredere, dar a venit această accidentare urâtă. Probabil că încă două săptămâni nu o să îl pot folosi", a dezvăluit Sabău.

Fossati s-a accidentat, iar Manu e încă nepregătit

Tehnicianul a explicat și care e situația ultimilor doi fotbaliști transferați de Universitatea Cluj, Marco Fossati și Elvis Manu. Italianul a suferit recent o accidentare, în timp ce olandezul mai are de muncit pentru a ajunge în formă optimă.

"Din păcate Fossati s-a accidentat. De ce mi-a fost teamă nu am scăpat. Așa se întâmplă cu jucătorii care au stat fără să se antreneze sau fără să joace. Vedem pentru cât timp l-am pierdut. Manu e undeva la 50%, mai avem nevoie de vreo două săptămâni.

După pauza competițională, când va juca echipa națională, cred că va fi pregătit pentru un joc întreg. Trebuie să fim atenți să nu se accidenteze, e un jucător care are calitate și trebuie să gestionăm bine această perioadă", a spus antrenorul.

Comenteaza