Noi probleme pentru Țucudean. Atacantul va rata partida cu Astana

Noi probleme pentru Țucudean. Atacantul va rata partida cu Astana
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Golgheterul CFR-ului din ultimele două sezoane se confruntă cu noi probleme medicale și nu va face deplasarea în Kazahstan pentru partida tur din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

După ce a suferit o intervenție minim invazivă la inimă, în luna aprilie, vârful campioanei era încrezător că probleme sale s-au rezolvat. Totuși, după operație, George Țucudean a evoluat destul de puțin, iar problema la inimă a recidivat.

Internaționalul român a efectuat un nou consult la Viena, după cantonamentul “feroviarilor”, și a fost programat pentru o nouă operație, în 9 iulie, data primului meci cu Astana, conform GSP. Problemele au reapărut înaintea cantonamentului, motiv pentru care atacantul a evoluat puține minute în cadrul stagiului de pregătire.

La începutului verii, campioana l-a transferat pe Mario Rondon, de la Gaz Metan Mediaș, pentru a-i face concurență atacantului român, iar acum formația din Gruia este în căutarea unui nou vârf.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza