Notele ZIUA, după remiza Universității Cluj în fața Ripensiei. “Studenții” au revenit pe un loc retrogradabil

Notele ZIUA, după remiza Universității Cluj în fața Ripensiei. “Studenții” au revenit pe un loc retrogradabil
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Adrian Falub a încheiat la egalitate meciul contra echipei timișorene, scor 1-1, după un joc modest.

Deși tehnicianul este neînvins de la revenirea pe banca Universității Cluj, “Șepcile roșii” suferă în continuare din punct de vedere ofensiv. În partida cu Ripensia, clujenii au avut multe momente în care nu au reușit să treacă de defensiva oaspeților, dar și mai multe acțiuni oprite din cauza lipsei de coordonare dintre fotbaliști. Și defensiva reprezinta un punct sensibil, având în vedere lipsa de siguranță de care dau dovadă fundașii.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 7. Goalkeeper-ul Universității Cluj a fost din nou unul dintre cei mai buni oameni de pe teren pentru “Șepcile roșii”.

Artur Crăciun – Nota 5. Fundașul moldovean a evoluat în nota sa obișnuită, dar a avut multe momente în care a dat dovadă de nesiguranță.

Kay – Nota 6. Experimentatul stopper și-a asumat rolul de lider al defensive clujene și i-a coordonat pe colegii săi.

Dan Berci – Nota 6. Deși a evoluat din nou în centrul defensivei, apărătorul s-a achitat bine de sarcinile sale.

Rareș Takacs – Nota 6. A acoperit întreg flancul drept al terenului, însă în repriza secundă a dat semne de oboseală.

Victor Dican – Nota 7. Tânărul mijlocaș nu s-a remarcat pe durata partidei, însă a fost cel care a adus egalarea pentru Universitatea Cluj.

George Florescu – Nota 6. Căpitanul “studenților” a făcut un joc bun, fiind cel care a făcut legătura dintre apărare și atac.

Carol Taub – Nota 5. Deși a avut misiune de a acoperi flancul stâng, fotbalistul a părut prins pe picior greșit în cele mai multe momente de joc.

Rafa – Nota 6. Portughezul a încercat mai multe acțiuni în prima parte, însă s-a stins pe parcursul partidei.

Cristian Gavra – Nota 6. Golgheterul din sezonul trecut s-a zbătut mult între fundașii adverși, însă fără realizări.

Alex Pop – Nota 5. Tânărul fotbalist a evoluat modest în jocul împotriva timișorenilor.

Dorin Goga – Nota 6. L-a înlocuit pe Rafa, în minutul 53. Revenit în teren, experimentatul fotbalist a schimbat în bine jocul echipei sale și putea aduce victoria în ultimele minute.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 6. L-a înlocuit pe Taub, în minutul 70. La fel ca și Goga, mijlocașul a intrat bine în joc și a construit mai multe acțiuni periculoase.

Florin Burghele – fără notă. L-a înlocuit pe Dican, în minutul 87.

Adrian Falub – Nota 7. Deși jocul este vizibil mai bun de la sosirea sa pe bancă, echipa are încă probleme de exprimare din punct de vedere ofensiv.

Următorul meci al “studenților” va fi în deplasare, împotriva ultimei clasate, Sportul Snagov.

Comenteaza