Notele ZIUA după “U” Cluj – Luceafărul Oradea 2-0. Denis Hordouan, cel mai bun jucător din echipa clujeană. Sărăbătoritul Giurgiu a impresionat și el

Notele ZIUA după “U” Cluj – Luceafărul Oradea 2-0. Denis Hordouan, cel mai bun jucător din echipa clujeană. Sărăbătoritul Giurgiu a impresionat și el
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au reușit cea de-a treia victorie pe teren propriu din acest sezon, după o evoluție bună din parte întregii echipe conduse de Adrian Falub.

Chiar dacă echipa suferă în deplasare în acest sezon, înregistrând două eșecuri pe teren străin, lucrurile arată bine când “studenții” evoluează pe Cluj Arena. În partida cu Luceafărul, clujenii au controlat meciul în totalitate și deși nu au impresionat, au făcut un meci foarte eficient. Rareori adversarii s-au apropiat de poarta lui Dur-Bozoancă. Antrenorul Falub a fost inspirat și la alcătuirea primului 11, Denis Hordouan reușind un gol și o pasă decisivă.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 6 – Portarul Universității nu a avut foarte mult de lucru în partida cu orădenii. Totuși, goalkeeper-ul a respins de fiecare dată, inclusiv o paradă spectaculoasă la șutul de la distanță al lui Pop.

Tiberiu Căpușă – Nota 5 – Apărătorul lateral s-a achitat foarte bine de sarcinile defensive, dar nu l-a sprijinit foarte mult pe Răzvan Greu, pe partea dreaptă a atacului clujean.

Octavian Abrudan – Nota 5 – Fundașul a evoluat mai bine decât în ultimele partide, dar nici oponenții nu i-au pus probleme foarte mari. De multe ori a compensat lipsa de viteză prin poziționare.

Andrei Cordoș – Nota 5 – Stoperul clujean a evoluat în nota sa obișnuită, dar a avut câteva ezitări care le-au dat emoții fanilor prezenți pe Cluj Arena.

Laszlo Sepsi – Nota 6 – Cel mai nou transfer al Universității Cluj a evoluat foarte bine la primul său meci ca titular. Sepsi a jucat foarte bine în defensivă și a urcat de fiecare dată în atac pentru a-l ajuta pe Denis Hordouan.

Kofi Twumasi – Nota 6 – Americanul a evoluat bine în prima parte, dar ca de fiecare dată s-a stins pe parcursul jocului. Totuși, a recuperat multe mingi la mijlocul terenului.

Gabriel Giurgiu – Nota 8 – Sărbătoritul zilei a fost din nou motorul clujenilor, chiar și la 36 de ani. A alergat foarte mult, a sprijinit ofensiva și chiar a dat o pasă de gol la prima reușită a Universității.

George Florescu – Nota 6 – Decarul clujenilor a alergat mult, a ajutat ambele faze și a pasat foarte bine pentru colegii săi. Totuși, a avut o evoluție mai modestă decât de obicei.

Răzvan Greu – Nota 5 – Mijlocașul a fost trimis din nou în banda dreaptă și s-a confruntat cu aceleași probleme ca de fiecare dată. Lipsa de viteză nu îl recomandă pentru acea poziție, iar mai mereu este nevoit să coboare la mijloc pentru a primi mingi.

Cristian Gavra – Nota 7 – Golgheterul Universității și-a făcut din nou datoria și a înscris si în poarta Luceafărului. Atacantul a ajuns la cota 4 goluri marcate în acest sezon.

Denis Hordouan – Nota 8 – Tânărul mijlocaș a fost clar omul meciului împotriva orădenilor. Hordouan a marcat primul gol și a pasat decisiv la reușita lui Gavra. Deși s-a stins în partea secundă a jocului, evoluția sa a fost una foarte bună.

Cristian Ene – Nota 5 – Intrat în minutul 65, în locul lui Hordouan. Atacantul a fost trimis din nou în banda stângă și a avut probleme în a ajunge la finalizare.

Dorin Goga – Nota 5 – A evoluat din minutul 73, când l-a înlocuit pe Greu. Experimentatul jucător este încă în faza de recuperare, iar acest lucru se vede în jocul său. A încercat câteva acțiuni, dar nu este încă la capacitate maximă.

Doru Dumitrescu – fără notă – A intrat în minutul 86, în locul lui Florescu.

Adrian Falub – Nota 7 – Față  de înfrângerea de la Timișoara, antrenoul a schimbat oamenii de bandă din ofensivă, iar modificările s-au dovedit inspirate. Totuși, tehnicianul mai are de lucrat la jocul Universității din treimea adversă.

Următorul meci pentru Universitatea Cluj va fi împotriva echipei Aerostar Bacău.

 

Comenteaza