Noul obiectiv al CFR-ului: victorii pe linie până la finalul anului!

Noul obiectiv al CFR-ului: victorii pe linie până la finalul anului!
„Feroviarii" au învins Ceahlăul Piatra-Neamţ şi şi-au propus să câştige toate partidele pe care le mai au de jucat în acest an.

Trupa lui Petre Grigoraş arată tot mai bine, jocul se leagă, iar echipa începe să urce în clasament. Succesul cu Ceahlăul a dus-o pe locul 8, peste Dinamo, însă clujenii nu vor să se oprească aici şi speră să încheie turul în top 5, iar din primăvară să atace primele două poziţii.

Grigoraş are motive de bucurie după un nou succes în Liga I, victoria la limită cu Ceahlăul din deplasare, 1-0. De trei meciuri formaţia sa prestează un fotbal bun, iar tehnicianul nu ezită să îşi laude jucătorii. „Au dat dovadă de caracter, începe să se lege jocul nostru şi jucăm fotbal, asta este cel mai important. Eu joc mereu să câştig", a explicat tehnicianul CFR-ului. Grigoraş îşi motivează fotbaliştii în fiecare săptămână şi aşteaptă un şir lung de succese. „Mai e nevoie de câteva victorii pentru a ne apropia de primele clasate. Drumul e lung şi foarte dificil, însă eu am încredere în echipă, am spus mereu acest lucru", a adăugat Grigoraş. Conducerea clubului visează la un parcurs fără greşeală până la finalul anului şi speră să obţină 8 victorii din 8 posibile (6 etape rămase din tur plus 2 din retur). Programul avantajează echipa lui Grigoraş, care are de jucat doar trei meciuri mai dificile, cu Astra şi Dinam, ambele pe teren propriu, şi în deplasare la Mediaş. În rest, „feroviarii" vor mai juca la Chiajna, FC Braşov şi Timişoara şi vor mai primi la Cluj vizita echipelor Săgeata Năvodari şi FC Botoşani.

În acelaşi timp, Paszkany aşteaptă şi câţiva paşi greşiti din partea Stelei, iar din primăvară principalul finanţator al CFR-ului se gândeşte să atace titlul. Acesta promite şi câteva achiziţii de marcă în pauza de iarnă, însă doar cu condiţia ca CFR-ul să fie în plutonul fruntaş la finalul anului.

Programul CFR-ului până la finalul anului

Etapa 12 CFR Cluj - Astra Giurgiu
Etapa 13 Concordia Chiajna- CFR Cluj
Etapa 14 CFR Cluj - Dinamo Bucureşti
Etapa 15 FC Braşov - CFR Cluj
Etapa 16 Gaz Metan- CFR Cluj
Etapa 17 CFR Cluj - Săgeata Năvodari
Etapa 18 CFR Cluj - FC Botoşani
Etapa 19 ACS Timişoara- CFR Cluj

Velayos, marea dezamăgire

Adus liber de contract de la FC Braşov, unde impresionase în ultimele două sezoane, Javier Velayos a dezamăgit în Gruia şi a pierdut a pierdut contactul cu prima echipă. Titularizat în debutul sezonului, fundaşul dreapta a bifat evoluţii mult sub aşteptări, iar Grigoraş nu mai mizează pe el. La Piatra-Neamţ a evoluat Maftei, cu toate că acesta abia îşi revenise după o accidentare, iar al doilea fotbalist pe care mizează antrenorul pentru postul de fundaş dreapta e Hora.

Comenteaza