Nu l-au luat pe Bumba, dar poate veni Antal. Deac: "E un fotbalist bun și mi-ar plăcea să jucăm împreună"

Nu l-au luat pe Bumba, dar poate veni Antal. Deac:
După ratarea aducerii lui Claudiu Bumba în Gruia, CFR e foarte aproape de a-l înregimenta pe fostul mijlocaș de la Oțelul Galați, Liviu Antal. Jucătorul de 27 ani a venit la Cluj pentru a se antrena sub comanda lui Vasile Miriuță.

"Liviu a venit astăzi aici și vrea să se pregătească cu noi câteva zile. Nu știu dacă va și rămâne, încă nu m-am întâlnit cu el. Am discutat doar la telefon", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

Singurul transfer făcut de CFR Cluj în această iarnă, Ciprian Deac (30 ani), și-ar dori ca transferul lui Antal să se concretizeze. "E o surpriză pentru mine să-l văd pe Antal aici. E un fotbalist bun și mi-ar plăcea să jucăm împreună, dar nu depinde de mine. Bumba e o pierdere și îmi pare rău că nu s-a realizat acest transfer", a spus Deac.

Liviu Antal a evoluat în ultimul an la Pandurii Târgu-Jiu, pentru care a marcat 6 goluri în 24 apariții. Jucătorul român a fost împrumutat acolo de Hapoel Tel Aviv (Israel), cu care și-a reziliat contractul. El a fost aproape de un transfer la Anorthosis Famagusta, însă nu a putut fi legitimat de ciprioți, Antal fiind în litigiu cu echipa din Tel Aviv.

De-a lungul carierei, Antal a mai trecut pe la Beitar Jerusalem (2015), Genclerbirligi (2014-15), Vaslui (2012-14), Oțelul Galați (2009-12), ASA Târgu-Mureș (2008-09) și Concordia Chiajna (2007-08). Mijlocașul de 27 ani are în palmare un titlu și o supercupă a României cu Oțelul Galați, ambele cucerite în 2011. În stagiunea 2013-14, Antal a ieșit golgheterul Ligii 1, cu 15 goluri. El are și o selecție în echipa națională, în 2011, într-un amical cu Paraguay.

Comenteaza