O baschetbalistă din Manchester, la Universitatea Cluj

O baschetbalistă din Manchester, la Universitatea Cluj
Cinci jucătoare noi, printre care şi o englezoaică din Manchester, vor evolua la echipa de baschet feminin Universitatea Cluj.

Georgia Louise Jones, în vârstă de 22 de ani, a ajuns deja la Cluj şi a început prăgatirea alături de “studente”. Baschetbalista evoluează pe postul de fundaş, are 1, 72 m şi a evoluat cu reprezentativa Angliei la Campionatul European U18, desfăşurat la Timişoara în 2010.

De asemenea, au fost aduse Reileanu Iulia, 17 ani, de la CSM Târgovişte, Plavitiu Georgiana, 20 ani, de la Olimpia Braşov, Maxim Mihaela şi Oana Budai, ambele junioare de la MC Sport Cluj.

“Am avut noroc cu transferul englezoaicei, este o jucătoare cu viziune, deja s-a integrat în lotul echipei şi atmosfera la echipă s-a schimbat. Fiind conducător de joc sper la o evoluţie şi de ce nu la o schimbare a stilului de joc. Acum sperăm ca şi celelalte fete să se adapteze, să formăm o echipă competitiva”, a spus managerul echipei "U" Cluj, Cornel Saftescu.

Universitatea Cluj va evolua în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A în fieful echipei CSM Satu Mare. Jocul este programat sâmbătă, 19 ianuarie 2013, de la ora 18:00.

 

Etichete
Comenteaza