O echipă din Serie A îl dorește pe Răzvan Sava. Ce răspuns a oferit patronul CFR-ului

O echipă din Serie A îl dorește pe Răzvan Sava. Ce răspuns a oferit patronul CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul formației din Gruia este aproape de o revenire în fotbalul italian, unde și-a petrecut cea mai mare parte a perioadei de juniorat.

Originar din Timișoara, Răzvan Sava a crescut în Italia, unde a trecut pe la academiile mai multor formații, printre care Juventus, Pescara și Torino. Evoluțiile sale din ultima vreme nu au trecut neobservate, iar un club din Serie A se află pe urmele sale.

Potrivit Fanatik, Udinese e interesată de serviciile portarului în vârstă de 22 de ani, însă conducerea clubului din Gruia nu e pregătită să renunțe atât de ușor la goalkeeper.

Finanțatorul echipei clujene, Nelu Varga, și-ar dori ca tranzacția să aibă loc acum, însă Sava să rămână la CFR, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

"Răzvan Sava rămâne la CFR Cluj până vara viitoare", e mesajul transmis de patronul clubului clujean.

Mai mult, se pare că Varga și-ar dori 3,5 milioane de euro în schimbul lui Răzvan Sava, dar și 20% dintr-un viitor transfer al portarului. Titular incontestabil la CFR Cluj, pentru care a jucat 53 de partide de la sosirea în Gruia, portarul este și unul dintre liderii echipei naționale de tineret a României.

Comenteaza