Foto O nouă prelungire de contract la "U" Cluj. Clubul și-a asigurat serviciile unui jucător de perspectivă

O nouă prelungire de contract la "U" Cluj. Clubul și-a asigurat serviciile unui jucător de perspectivă
| Foto: FC Universitatea Cluj

Trupa din Superligă a ajuns la un acord cu unul dintre liderii grupului care a cucerit Cupa de Tineret.

"Iustin Chirilă, unul dintre juniorii de mare perspectivă formați de academia noastră, a semnat prelungirea contractului cu FC Universitatea Cluj. Portarul în vârstă de 18 ani va îmbrăca tricoul echipei noastre până în 2030.

Tânărul goalkeeper a condus din teren generația antrenată de Alin Albu spre trei trofee în ultimele două sezoane: Liga Elitelor U17 - ediția 2022/2023, Supercupa Elitelor U17 - ediția 2022/2023 și Cupa de Tineret – ediția 2023/2024. A fost eroul echipei în semifinalele și finala Ligii Elitelor U17 din sezonul 2022/2023, apărând câte două lovituri de departajare în ambele faze ale competiției.

La începutul sezonului recent închiat, Iustin Chirilă a fost promovat în lotul primei echipe, fiind integralist pentru prima dată în amicalul cu Maccabi Haifa pe care ”U” l-a disputat în cantonamentul din Austria.

Pe parcursul sezonului, Chirilă a fost inclus pe foaia de joc în 10 rânduri în partidele din Superliga. La juniori, acesta a cucerit Cupa de Tineret după finala cu Farul Constanța de la Sibiu, câștigată de micii „studenți” cu 2-1", a transmis Universitatea Cluj.

O nouă prelungire de contract la "U" Cluj. Clubul și-a asigurat serviciile unui jucător de perspectivă

Comenteaza