O nouă variantă pentru ofensiva vicecampioanei. CFR Cluj se interesează de un atacant experimentat

O nouă variantă pentru ofensiva vicecampioanei. CFR Cluj se interesează de un atacant experimentat
| Foto: foot-national.com

Formația din Gruia caută în continuare întăriri pentru lotul condus de Dan Petrescu.

CFR Cluj este activă pe piața transferurilor și a anunțat deja sosirile lui Mohammed Kamara, Armend Thaqi, Andrei Artean și Simao Rocha. Cei 4 evoluează în defensivă și în linia mediană, iar șefii din Gruia caută acum întăriri și pentru ofensivă.

Astfel, pe radarul vicecampioanei din Superligă a intrat un atacant experimentat. Potrivit iamsport.ro, este vorba despre Kalifa Coulibaly, jucător ce în ultimul sezon a evoluat pentru Quevilly Rouen, formație ce a căzut din Ligue 2 în National.

Chiar dacă nu a putut împiedica retrogradarea echipei sale, atacantul înalt de 1,97 m a impresionat prin cifrele sale, 12 goluri și 4 pase decisive în 30 de partide în eșalonul secund din Franța.

Ajuns la 32 de ani, Kalifa Coulibaly a mai trecut de-a lungul carierei pe la Real Bamako, PSG B, Charleroi, Gent, Nantes și Steaua Roșie Belgrad, alături de care a cucerit titlul și Cupa în Serbia, în stagiunea 2022-2023.

De asemenea, atacantul originar din Mali are peste 100 de meciuri în Ligue 1, prezențe în UEFA Champions League și UEFA Europa League, dar și 31 de partide pentru naționala țării sale.

Comenteaza