Oancea, pregătit pentru duelul cu fosta sa echipă: "Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte"

Oancea, pregătit pentru duelul cu fosta sa echipă: "Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a sosit la Universitatea Cluj chiar de la CS Mioveni, următoarea adversară a "Șepcilor roșii".

Dorinel Oancea s-a alăturat "studenților" în perioada de mercato din iarnă și și-a demonstrat calitățile în primele luni din 2023. Polivalența sa i-a fost de folos lui Ioan Ovidiu Sabău, care l-a folosit în mai multe roluri în primăvară.

Acum, fundașul se pregătește de duelul contra fostei sale echipe, CS Mioveni. Oancea recunoaște că duelul e unul special, însă își dorește o victorie care să ajute Universitatea Cluj în lupta pentru meținerea în Superligă. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Cred că ne va aștepta o partidă foarte grea, în care nu trebuie să repetăm greșelile pe care le-am făcut în meciul anterior. E o partidă pe care am pregătit-o foarte bine și de la care avem așteptări foarte mari.

E un meci special, dar i-am m-ai întâlnit. Sunt profesionist, deci nu cred că va fi un impediment în evoluția mea.

Când jucăm pe Cluj Arena e altceva, e un alt spirit. Este puțin mai greu să jucăm la Mediaș. Eu sper că vor fi tribune plin, dar e greu de crezut.

Jucăm în timpul săptămânii, oamenii sunt la muncă. Depinde de noi, să fim concentrați și să câștigăm cele trei puncte. Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte", a declarat jucătorul.

Meciul dintre Universitatea Cluj și CS Mioveni se va disputa luni, 24 aprilie, de la 17:30, la Mediaș. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Mioveni!

Comenteaza