Observatorul de la derby-ul Clujului: "E prima dată în carierea mea de fotbalist şi de oficial când se întâmplă aşa ceva"

Observatorul de la derby-ul Clujului:
Observatorul derby-ului Clujului, Alexandru Boc, recunoaşte că Ricardo Cadu a făcut gesturi provocatoare către galeria Universităţii Cluj, în derby-ul oraşului, suspendat în urma unei altercaţii.

"Decizia finală a fost luată de arbitrul Tudor. S-a produs o încăierare generală în tunel, el a văzut-o. Normal ar fi trebuit să elimine câte cinci jucători de la fiecare echipă şi nu se mai putea relua meciul. Putea chema ambele echipe la mijlocul terenului, dădea cartonaşe roşii, rămâneau 4-5-6 jucători, nu se putea relua meciul iar oamenii îşi dădeau seama ce s-a întâmplat. Acum spectatorii nu ştiu ce a fost. Mai departe comisiile vor decide. E prima dată în carierea mea de fotbalist şi de oficial când se întâmplă aşa ceva. Cadu a provocat, nu trebuia să meargă la galeria Universităţii", a spus Boc la Digi Sport.

Derby-ul Clujului a fost întrerupt în urma unei altercaţii între portarul Bornescu de la "U" şi Cadu, după ce acesta din urmă a transformat un penalty şi i-a provocat pe suporterii "şepcilor roşii", aflaţi la peluză.

Comenteaza