Oferta Anamariei Prodan pentru ”U”: 1,5 milioane de euro plătibili în cinci ani.

Oferta Anamariei Prodan pentru ”U”: 1,5 milioane de euro plătibili în cinci ani.
Aflată în conflict cu toată lumea, Anamaria Prodan nu renunţă la ”U”Cluj şi vrea să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni.

Totuşi, oferta pe care o pregăteşte este greu de crezut că va fi acceptată de Ioan Mărginean, desemnat de Walter să negocieze vânzarea clubului. 1,5 milioane de euro, susţine Anamaria Prodan că va achita, dar eşalonat, în cinci ani de zile. Dacă va fi refuzată, preşedinta a promis că va părăsi Clujul.

De la venirea la Universitatea Cluj s-a certat cu toată lumea, de la fani, la autorităţi sau chiar jucători, exemplul cel mai important fiind Claudiu Niculescu. Fanii îi cer să plece, dar Anamaria Prodan se aventurează şi susţine că va face o ofertă oficială de a prelua pachetul majoritar de acţiuni deţinut în prezent de Ioan Mărginean, apropiatul lui Florian Walter. „Nu mă interesează ce spun suporterii, la mine nu dictează fanii. Eu vreau performanţă şi bani, ei vor simbol, dar simbolul moare fără bani şi performanţă. Din partea mea, poţi cânta cât vrei în Liga a IV-a, nu contează. Eu vreau să preiau clubul şi voi face o ofertă pe 4 octombrie la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor", a declarat preşedinta pentru ZIUA de CLUJ. Ce oferă? 1,5 milioane de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni, deţinut de Ioan Mărginean. „Am făcut un plan, dau 1,5 milioane în cinci ani de zile. Eu vreau puterea la club, nu să conducă altcineva. Dau banii, dacă oferta e acceptată, e foarte bine, dacă nu , voi pleca imediat. Eu am făcut un lot de 1.000.000 de euro aici, fără nici un ban", a adăugat Anamaria Prodan.
Ea povesteşte din nou de existenţa unui finanţator misterios care o susţine. "Vrea discreţie, normal că am pe cineva în spate. Nu i-am dat numele pentru că aşa a cerut", s-a rezumat să spună preşedintele Universităţii.

Amical anulat

Programat să se dispute sâmbătă, de la ora 19:30, meciul amical dintre Universitatea Cluj şi Steaua a fost anulat, a anunţat site-ul oficial al Universităţii. Motivul, susţin oficialii „studentilor", îl constituie lipsa fondurilor necesare achitării chiriei pentru stadion. „Meciul amical dintre FC Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti programat sâmbătă, 08.09.2012, de la ora 19:30 se anulează din considerenţe financiare, clubul neavând posibilitatea de a achita suma de 7000 de euro solicitată cu titlul de chirie de către societatea comercială Cluj Arena SA", se arată într-un comunicat postat aseară.

98% din acţiuni

sunt deţinute în prezent de Ioan Mărginean, apropiatul lui Florian Walter, fostul patron al Unversităţii.

 

 

Comenteaza