Ofertă din străinătate, pentru Dan Petrescu. Unde ar putea pleca antrenorul de la CFR Cluj

 Ofertă din străinătate, pentru Dan Petrescu. Unde ar putea pleca antrenorul de la CFR Cluj

Dan Petrescu a primit oferte să plece în străinătate, într-un campionat din Europa, a declarat Nikolai Pîrneu, agentul său.

Dan Petrescu a dominat în ultimii ani fotbalul din România, alături de CFR Cluj. Fostul fundaş al lui Chelsea are nu mai puţin de 5 titluri, dintre care 4 sunt cu CFR Cluj.

Intenţia declarată a lui Dan Petrescu este să revină în campionatul Rusiei. Însă, în situaţia actuală, o revenire ar fi extrem de complicată.

Echipele din club din Rusia, dar şi naţionala, au fost eliminate din competiţiile internaţionale, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina.

Drept urmare, mulţi jucători străini au ales să nu-şi mai continue cariera în fotbalul rus.

Chiar şi în aceste condiţii, Nikolai Pîrneu susţine că nicio echipă din Rusia nu l-a contactat pe Dan Petrescu.

”Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia.

În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat 3 campionate la rând”, a declarat Nikolai Pîrneu pentru RB Sport Rusia, citat de sportbox.ru.

În schimb, Nikolai Pîrneu susţine că Dan Petrescu a primit oferte din Turcia, însă antrenorul lui CFR Cluj n-a fost încântat de ele:

”Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a mai spus Nikolai Pîrneu, potrivit orangesport.ro.

Comenteaza