OFICIAL: Campioana Europei joacă pe Cluj Arena. Lituania s-ar putea muta în Gruia

OFICIAL: Campioana Europei joacă pe Cluj Arena. Lituania s-ar putea muta în Gruia
România va disputa meciul cu Spania, din 27 martie, la Cluj.

După ce luni a solicitat ferm Primăriei Municipiului București să redeschidă Arenă Națională, Răzvan Burleanu nu a primit răspunsul pe care îl aștepta din partea primarului interimar, Răzvan Sava. În aceste condiții, președintele Federației Române de Fotbal a anunțat oficial că meciul amical cu Spania, de pe 27 martie, se va disputa la Cluj. 

"Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirmă în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și patru antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 martie (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la primărie de a ne da spre administrare Arena Naţională", a declarat Burleanu, conform Digi Sport.

România are două meciuri amicale pe teren propriu programate pentru ultima decadă a lunii martie. Meciul cu Lituania, din 23 martie, ar fi trebuit să aibă loc pe Cluj Arena, iar cel cu Spania, din 27 martie, pe Naţional Arena. Faptul că stadionul din capitală nu are autorizaţie de la ISU şi că Primăria Municipiului Bucureşti nu doreşte să îşi asume responsabilitatea pentru eventuale incidente a mutat întâlnirea dintre Bogdan Stancu şi Fernando Torres, dintre Pintilii şi Iniesta, pe arena de la Cluj. De la inaugurare, în 2011, naţionala României nu a venit niciodată să joace pe al doilea stadion ca mărime din România.

 

Etichete
Comenteaza