Oficialii campioanei, noi declarații despre arbitraj: “Este o presiune artificială creată, e o miză uriașă acest campionat”

Oficialii campioanei, noi declarații despre arbitraj: “Este o presiune artificială creată, e o miză uriașă acest campionat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

La finalul Supercupei câștigată de CFR Cluj în fața rivalei FCSB, Marius Bilașco a vorbit despre declarațiile care ar putea influența arbitrajele din finalul sezonului.

Campioana a cucerit un nou trofeu, însă jocul din Supercupă a avut mai multe faze controversate. Marius Bilașco, oficialul CFR-ului, a refuzat să comenteze deciziile lui Radu Petrescu, însă și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu modul în care arbitrii ar putea influența câștigătoarea titlului din Liga 1.

“E un trofeu pe care îl punem în vitrina clubului. Respectăm competiția și ne bucurăm că am reușit să câștigăm încă un trofeu. Orice victorie îți dă curaj. Nu vreau să vorbesc despre FCSB nimic. Trebuia să câștigăm înainte de loviturile de departajare. Faze controversate vor mai fi. La Debeljuh a fost o decizie ciudată. Este o presiune artificială creată, e o miză uriașă acest campionat.

Sper ca arbitrii noștri să nu arbitreze în funcție de ce se întâmplă în exterior. Altfel se ajunge la discuții interminabile. Sunt jucători cu experiență la noi. Sunt partide extrem de importante. Nu suntem favorți, suntem pe locul 2 în campionat, dar cred că toate echipele aflate pe primele 4 locuri au șanse la campionat”, a spus Bilașco, conform Prosport.

Comenteaza