Oficialii campioanei se tem de primul meci din play-off: "Nu suntem favoriți"

Oficialii campioanei se tem de primul meci din play-off: "Nu suntem favoriți"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj va evolua în prima rundă a play-off-ului pe teren propriu, contra celor de la Rapid.

"Feroviarii" au încheiat sezonul regulat pe locul secund, însă vor începe cea de-a doua fază a campionatului la egalitate de puncte cu liderul Farul. Primul meci al campioanei în play-off va fi pe arena din Gruia, contra celor de la Rapid.

Chiar dacă echipa lui Dan Petrescu traversează o formă bună, președintele campioanei, Cristi Balaj, anunță că "feroviarii" nu au statut de favoriți înaintea jocului.

"Este un meci important, deja orice victorie aduce 3 puncte, nu se mai înjumătăţesc. Sperăm să câştigăm cu Rapidul. Aducându-mi aminte meciul din tur, nu suntem favoriţi. Am fi preferat să jucăm cu echipa de pe locul 6. Oricare va fi.

Ei au şanse în continuare la câştigarea campionatului. Nu am cum să uit ce s-a întâmplat la meciul din Giuleşti. Sperăm să nu se mai întâmple aşa ceva. Greşeli de arbitraj o să mai fie", a spus Balaj pentru Fanatik.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid București se va disputa duminică, 19 martie, de la 19:00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza