Oficialii CFR revin asupra deciziei şi acordă 4 acreditări pentru ucluj.ro. Fanii le refuză

Oficialii CFR revin asupra deciziei şi acordă 4 acreditări pentru ucluj.ro. Fanii le refuză
Într-un gest de fair-play, oficialii clubului CFR şi-au cerut scuze administratorilor site-ului ucluj.ro, pe care ieri i-a făcut "retarzi mintal".

Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, conducătorii clubului CFR şi-au cerut scuze administratorilor ucluj.ro, pe care ieri i-a făcut "retarzi mintal", în refuzul de a le acorda cele 4 acreditări solicitate de site-ul suporterilor Universităţii.

"Am văzut o parte din reacții după ce ați publicat pe site-ul Dumneavoastră respingerea solicitărilor de acreditare. Regret că în inerția tensiunilor din ultimele zile și a sintagmelor de pe ucluj.ro referitoare la echipa CFR 1907 Cluj și a stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", am răspuns ironic solicitării Dumneavoastră, iar rezultatul nu a fost deloc cel așteptat. Considerăm că în calitate de reprezentanți ai cluburilor, ai suporterilor, ai instituțiilor media, este și de datoria noastră să aplanam eventuale tensiuni sau cel puțin să nu le întreținem.
Astfel, ca o dovadă a bunelor noastre intenții și ca un exemplu de fair-play, acreditările solicitate de Dumneavoastră, se vor găsi la intrarea spre tribuna presei, în ziua meciului. În speranța că veți răspunde în același spirit profesionist și de fair-play, sperăm să înlocuiți sintagma "cocină" cu stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" și (***) cu CFR 1907 Cluj.
Vă mulțumim"
, se menţionează în comunicatul CFR.

În replică, administratorii ucluj.ro au refuzat acreditările, printr-un editorial semnat de Cristian Micu: "În viață dacă ești bărbat trebuie să fi până la capăt. Răspunsul dat de clubul din deal este tardiv, acreditările vor rămâne acolo unde sunt și acum.
Ofițerul de presă ar trebui să știe că retardul este o boală cu care te naști sau o iei la naștere, pe când nesimțirea o dobândești în timpul vieții. În cazul de față sunt bucuros că sunt retardat.
Răspunsul nostru oficial către clubul Dumneavoastră este următorul: Vă mulțumim pentru cele 4 acreditări, dar cei care urmau să transmită meciul și să facă fotografii își vor practica meseria (hobby-ul) și fără ele. Retardați nu ne-ați făcut doar pe noi 4, "aparent oameni normali", ci și pe toți suporterii Universității, pentru că acest site îi reprezintă pe cei mai mulți dintre ei. Din respect pentru ei, dar și din respect pentru cei care chiar suferă din cauza unei boli mintale, am decis să refuzăm, cu fair-play, acreditările.
Deși, dacă mă gândesc mai bine, aveți dreptate. Într-un stat român corupt, de care nu suntem mândri, doar niște retarzi ar cheltui din buzunar ca să păstreze un site independent. Trebuie să fii dobitoc să nu accepți nici măcar un pahar de apă de la clubul pe care îl iubești. Nu mai vorbim de bilete și invitații gratis, deplasări plătite sau pachete cu hrană rece... De asemenea, numai niște idioți ar merge să doneze sânge pentru ca unii suporteri care nu-și permit prețul exorbitant al biletelor Dumneavoastră să poată să-și încurajeze Echipa.
Vom fi prezenți sâmbătă pe stadionul Dumneavoastră și ne vom face meseria. Așa cum putem și cum ne pricepem. Pentru că viața asta ținem cu "U".

Comenteaza