Oficialii lui „U" şi-au prezentat dosarul de licenţiere în faţa comisiei de apel: „Sperăm să fim judecaţi corect"

Oficialii lui „U
Horia Ţiril, administratorul judiciar al Universităţii, a declarat în urmă cu puţine momente pentru ziuadecj.ro că speră ca argumentele aduse în faţa comisiei de apel să-i convingă pe aceştia că clubul clujean îndeplineşte toate condiţiile pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor.

„Am ţinut o pledoarie în care am explicat cum funcţionează legea insolvenţei, am arătat că avem fonduri pentru a continua activitatea fără probleme şi că respectăm principiul continuităţii. Domnul Duru (directorul administraţiei de licenţiere - n.red) a susţinut în faţa comisiei că noi aveam acele datorii restante la data de 31 decembrie 2012. Legea 85 nu ne permite, însă, să achităm vreun leu restant de dinaintea demarării procedurii speciale, astfel că am explicat că prin planul de reorganizare aprobat de creditori vom achita absolut tot. Asta e foarte clar. Sper că i-am convins pe membrii comisiei de apel că îndeplinim absolut toate cerinţele", a spus Horia Ţiril.

Decizia comisiei de apel va fi anunţată până vineri seara, iar clubul are dreptul să facă memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Forul din Elveţia va anunţa verdictul final până pe 31 mai.

 

Comenteaza