Oficialii de la "U" Cluj transmit semnale mixte. Îl susțin pe Toni Petrea, dar recunosc discuțiile cu alți antrenori

Oficialii de la "U" Cluj transmit semnale mixte. Îl susțin pe Toni Petrea, dar recunosc discuțiile cu alți antrenori
| Foto: ZIUA de Cluj

Managerul sportiv Gabi Giurgiu s-a afișat alături de antrenorul Universității Cluj pentru a clarifica situația băncii tehnice.

După zile întregi în care relația dintre club și Toni Petrea părea încheiată, tehnicianul a primit un vot de încredere din partea conducerii, însă epopeea plecării sale nu pare să se fi încheiat. Prin vocea lui Gabi Giurgiu, managerul sportiv, clubul și-a exprimat susținerea pentru antrenor, iar oficialul echipei a recunoscut că au existat discuții cu posibili înlocuitori.

"Au apărut foarte multe articole încă de când am început pregătirea. Noi ne ghidăm după anumite valori, am fost corecți și așteptăm același lucru din partea tuturor. S-au scris lucruri neadevărate, iar acum s-a scris despre antrenorul nostru.

Ne dorim să fim respectați și să nu intrăm în conflicte. Am făcut anumite analize după primele 5 etape și avem încredere în Toni Petrea. Îl susținem în continuare și sperăm ca pe viitor micile detalii să fie remediate într-un timp cât mai scurt, iar jocul să fie mai solid.

La fel ca în cazul jucătorilor, dacă vedem că anumite lucruri scârțâie putem să avem discuții. Dar asta nu înseamnă că eram hotărâți să îl schimbăm pe Toni. Au fost discuții și Toni știe despre ele.

Am vorbit și cu jucătorii și de asta am dorit să clarificăm situația. E normal să ne luăm anumite măsuri de siguranță. Am vrut să rămână alături de noi și avem încredere", a declarat Gabi Giurgiu.

Petrea nu e deranjat de discuțiile cu alți antrenori

Deși i-au fost aduce la cunoștiință informațiile privind negocierile cu alți tehnicieni, actualul A1 de la Universitatea Cluj nu a părut deranjat și a susținut că singura sa grijă e pregătirea echipei pentru perioada următoare.

"Eu am contract, vreau să îmi văd de treaba mea, să pregătesc echipa și să am rezultate. Eu nu mi-am schimbat stilul de lucru și metodele. Nu sunt dator să dau explicații nimănui în legătură cu atrenamentele, doar conducerii. Lor pot să le explic anumite situații.

În momentul în care conducerea nu e mulțumită de mine și de rezultate poate să facă ce vrea. Eu am vorbit cu cei din conducere, am stabilit niște lucruri și ei au încredere în continuare.

Nu mă deranjează că se discută cu alți antrenori, ci când apar în presă informații nefondate. Nu dau explicații nimănui în legătură cu munca mea. Până la urmă rezultatele mă judecă. În momentul în care conducerea nu e mulțumită de mine poate să facă ce dorește. Pe mine mă interesează că echipa să aibă liniște.

Eu nu am ce să fac, lucruri de acest fel se întâmplă peste tot. A fost foarte mediatizat ce se întâmplă aici. Eu nu am mai citit atâtea despre un club de multă vreme. Eu pregăteam antrenamentul și am aflat că am reziliat. E incredibil. Nu înțeleg de ce e atâta presiune", a explicat antrenorul.

Comenteaza