Ogăraru: "Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină"

Ogăraru:
Universitatea Cluj va întâlni în cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal la Oradea contra celor de la Petrolul Ploieşti. Noul antrenor vorbeşte chiar despre câştigarea trofeului, în condiţiile în care a pierdut ambele partide ale "studenţilor", de când se află în funcţia de antrenor principal al "şepcilor roşii".

"Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului şi nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e şi un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neşu a acceptat să facă parte din staff-ul nostru, jucăm în oraşul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câştigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină", a spus George Ogăraru, pentru site-ul oficial al clubului.

"Cupa României e o competiţie de tradiţie, are un farmec special. Vom face tot posibilul să ne calificăm, să mergem cât mai departe în competiţie. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla într-o astfel de competiţie. Va fi un program încărcat, însă eu am mare încredere în staff şi în jucători", e de părere Vlad Munteanu.

Comenteaza