Olimpia Cluj a început pregătirile pentru Champions League

Olimpia Cluj a început pregătirile pentru Champions League
Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca se pregătește intens pentru meciurile de luna viitoare din Champions League. După ce au efectuat un amplu cantonament la Cheile Grădiștii, clujencele vor întâlni în acest sfârșit de săptămână Steaua Roșie Belgrad în două meciuri amicale.

Vineri, 22 iulie, ora 18:00, și duminică, 24 iulie, ora 10:00, jucătoarele clujene vor evolua, pe terenul de la Baza Sportivă Ardealul, din Someșeni, împotriva formației din Belgrad. Aceste două meciuri sunt primele dintr-un lung șir de partide de pregătire pe care le vor avea înainte de partidele din Polonia din cadrul UEFA Women's Champions League.

După aceste două meciuri, fetele selecționate la lotul național vor pleca într-un cantonament la Balaton Cup, urmând ca în 30 iulie echipa să se reunească la Budapesta, iar o zi mai târziu, să ajungă la Graz (Austria), unde va avea loc un alt meci amical, de la 16:00, cu echipa locală Sturm.

Din data de 31 iulie echipa va intra în cantonament la munte, la Mallnitz. Aici va disputa două meciuri de pregătire cu echipe din Liga 1 din Austria. Pe 7 august Olimpia se va deplasa în Slovenia, unde va avea loc al patrulea amical, cu Pomorie, după care va reveni la Cluj, în jurul datei de 8 august.

Echipa va pleca pe 21 august în Polonia, unde vor avea loc meciurile din Champions League începând cu 23 august. Partidele vor fi transmise live de către echipa gazdă.

În urma tragerii la sorți, Olimpia va întâlni în grupa 4 de calificare la UEFA Women's Champions League echipele Pärnu (Estonia), marți, 23 august, ora 11:00; Breznica Pljevija (Macedonia), joi, 25 august, ora 11:00; Medyk Konin (Polonia), duminică, 28 august, ora 17:00.

Comenteaza