Omul de națională de la CFR Cluj are oferte, însă conducerea din Gruia nici nu vrea să audă: "Deocamdată nu discutăm"

Omul de națională de la CFR Cluj are oferte, însă conducerea din Gruia nici nu vrea să audă: "Deocamdată nu discutăm"
| Foto: cfr1907.ro

Unul dintre reprezentanții echipei clujene la EURO 2024 este monitorizat de mai multe cluburi, după cum anunță chiar Nelu Varga.

CFR Cluj l-a vândut pe Philip Otele, golgheterul sezonului trecut și este în căutarea de oameni care să facă diferența în compartimentul ofensiv. În timp ce caută atacant, formația din Gruia ar putea rămână fără cel mai important vârf din lot.

Patronul clubului clujean a dezvăluit că pe lângă ofertele venite pentru portarul Răzvan Sava, pe adresa CFR-ului au venit și diferite propuneri pentru Daniel Bîrligea. Cu toatea acestea, finanțatorul nu e pregătit să ofere un răspuns atât timp cât echipa sa joacă în cupele europene.

"Avem oferte pentru Bîrligea, dar se spun și multe povești. Deocamdată suntem angrenați în Europa și ne bazăm pe el. Deocamdată nu discutăm despre transferuri. Sperăm să facem o figură frumoasă în cupele europene. Am încredere în echipă", a spus Varga, conform Prosport.

În vârstă de 24 de ani, Daniel Bîrligea a făcut primii pași în fotbal în Italia, la Palermo, a mai trecut pe la Teramo, iar din 2022 îmbracă tricoul vișiniu. În perioada petrecută în Gruia, atacantul a înscris de 27 de ori și a oferit 9 pase decisive în 92 de partide, iar prestațiile bune l-au adus și la echipa națională, alături de care a participat la EURO 2024, chiar dacă nu a prins vreun minut la turneul final.

Comenteaza