Omul momentului la naţională, Gicu Grozav, anunţat titular şi cu Austria

 Omul momentului la naţională, Gicu Grozav, anunţat titular şi cu Austria
Atacantul Universităţii Cluj, Gicu Grozav (dreapta), este anunţat titular şi în meciul amical pe care “tricolorii” pregătiţi de Victor Piţurcă îl vor disputa astăzi în deplasare contra Austriei.

Săptămâna trecută, la debutul său pentru prima reprezentativă a României, Grozav a marcat unicul gol al meciului cu Elveţia, reluând în plasă balonul centrat de Torje.

Evoluţia dezinvoltă din tricoul Universităţii, echipă pentru care Grozav a marcat de şase ori, coroborată cu reuşita contra Elveţiei, a atras deja atenţia Stelei, care speră să-l transfere începând cu noul sezon al Ligii I. De altfel, vârful se numără deja printre favoriţii preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care îl vede în viitor la una dintre principalele forţe ale Europei. "Într-un an, doi, Grozav va ajunge la un nivel foarte bun şi cred că poate juca pentru echipe importante din Europa. Trebuie doar să joace la un nivel înalt în Liga I, care e un campionat în primele şapte-opt din Europa. Asta nu o spun eu, ci mulţi oameni care au venit să caute jucători aici", a declarat şeful Ligii la GSP TV.

Partida Austria - România, care se va juca astăzi la Innsbruck de la ora 21:30, va putea fi urmărită în direct la TVR 1.

 

Etichete
Comenteaza