Opt “feroviari” ratează dubla cu Slovan Liberec

Opt “feroviari” ratează dubla cu Slovan Liberec
Mai mulţi jucători importanţi din lotul campioanei nu au fost incluşi pe lista UEFA şi nu vor putea juca împotriva lui Slovan Liberec.

Oficialii clujeni au înaintat la UEFA lista cu fotbaliştii care vor încerca să elimine Slovan Liberec în dubla manşă din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Regulamentul i-a permis tehnicianului Ioan Andone să propună o listă cu cel mult 22 de jucători întrucât CFR are un singur fotbalist format în propria pepenieră, pe Ciprian Deac.

A mai rămas o singură zi până la cel mai aşteptat duel internaţional al campioanei, cel cu una dintre formaţiile titrate ale Cehiei, Slovan Liberec, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Cu toate acestea, omul care a câştigat două titluri cu CFR, Ioan Andone, a fost pus în situaţia de a lasa câteva nume importante în afara lotului, dat fiind faptul că are un singur jucător crescut de clubul clujean, în persoana lui Ciprian Deac. Astfel, câteva piese de bază în frunte cu "veteranul" Cristian Panin, Felice Piccolo, Vasile Maftei, Ioan Hora, Pedro Celestino, Rui Pedro, Nicolas Godemeche respectiv Liviu Ganea vor urmări cele două partide din tribune.

"Fălcosul" a anunţat deja obiectivul formaţiei sale în meciul de mâine seară. "Ne aşteaptă o perioadă extrem de grea, dubla cu Slovan Liberec, la care se adaugă celelalte meciuri din Liga I. Trebuie să rămânem concentraţi şi să gestionăm exemplar aceste partide. Vor fi schimbări pentru că nu pot să contez tot pe aceeaşi jucători. Slovan e campioana unei ţări care s-a calificat în acest an la Campionatul European, dar nu cred că este peste Sparta Praga sau Viktoria Plzen, adversarele noastre din pregătiri. Important pentru noi va fi să nu luăm gol acasă", a declarat Andone.

Chiar dacă mâine îşi va monitoriza colegii din tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu, fundaşul Vasile Maftei speră ca ei să treacă examenul european. "Am vizionat returul dintre Şahtior Karagandy şi Slovan. Dacă s-au calificat, înseamnă ca au fost mai buni. Am întâlnit în meciurile amicale două adversare din Cehia, dar eu spun că Slovan e cam de aceeaşi valoare. Ştim la ce să ne aşteptăm", a fost mesajul fotbalistului. Partida dintre CFR Cluj şi Slovan Liberec este programată mâine, cu începere de la ora 21:45, pe arena Dr. Constantin Rădulescu şi va fi transmisă în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro. Returul se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare.

Lotul CFR-ului pentru dubla cu Slovan Liberec

Portari: Mario Felgueiras, Mihai Mincă, Eduard Stăncioiu, Călin Tiut

Fundaşi: Jose Lionn, Ivo Pinto, Ricardo Cadu, Ionuţ Rada, Nuno Diogo, Laszlo Sepsi, Mario Camora

Mijlocaşi: Ciprian Deac, Viorel Nicoară, Gabi Mureşan, Bakary Sare, Adam Vass, Diogo Valente,
Rafael Bastos, Edimar Curtiba

Atacanţi: Pantelis Kapetanos, Modou Sougou, Ronny Da Silva

 

 

Comenteaza