Ovidiu Bic a prefațat duelul cu Petrolul. Ce spune mijlocașul despre seria de invincibilitate a "studenților"

Ovidiu Bic a prefațat duelul cu Petrolul. Ce spune mijlocașul despre seria de invincibilitate a "studenților"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 30 de ani se bucură de perioadă bună pe care o traversează Universitatea Cluj.

Cu 30 de meciuri jucate în actualul sezon în Superligă și Cupa României, Ovidiu Bic este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei clujene. Mijlocașul e încântat de forma bună pe care o traversează Universitatea Cluj, dar se așteaptă la un meci tare contra Petrolului. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Ne așteaptă o partidă dificilă, au în componență jucători cu experiență. Chiar dacă au pierdut ultimul meci cu 4-0, sunt sigur că vor veni cu o dorință mai mare de a obține un rezultat pozitiv. Nu știm exact cum o să abordeze meciul.

Ne dorim să obținem cele trei puncte, să rămânem în lupta pentru locurile 7-8. Meciul de mâine e important pentru a rămâne sus în clasament, meciul de Cupă vine după. În ultimele meciuri am dat dovadă de maturitate, am stat mai bine defensiv.

Avem o echipă unită, chiar dacă nu am dat multe goluri în ultimele meciuri, am reușit să stăm bine în teren. Înainte primeam goluri mai ușor pe contraatac. Cred că în viitor de asta avem nevoie pentru că ne așteaptă un program dificil", a declarat Bic.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești e programat sâmbătă, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Comenteaza