Ovidiu Bic, mesaj clar înainte de primul joc al sezonului pe teren propriu: "Ne dorim să ajungem în play-off"

Ovidiu Bic, mesaj clar înainte de primul joc al sezonului pe teren propriu: "Ne dorim să ajungem în play-off"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va evolua duminică pentru prima dată în fața propriilor fani în actuala stagiune din Superligă.

Impulsionat de remiza obținută de "studenți" în prima rundă a noului sezon, Ovidiu Bic e optimist în legătură cu ceea ce urmează pentru echipa clujeană. Mijlocașul crede că Universitatea s-a întărit în perioada de mercato, iar șansele la un loc în play-off au crescut față de anul competițional precedent.

"Am avut un început de campionat bun. Cred că am făcut un joc destul de bun în deplasare cu FCSB. Ne așteaptă acum o partidă dificilă. Îi cunoaștem foarte bine, au un antrenor cu experiență, care știe să pună echipa pe teren.

Sper să facem un meci foarte bun și să câștigăm cele trei puncte. Au venit jucători importanți la noi, cu siguranță vom juca din ce în ce mai bine. Cred că este mai multă calitate și jocul va arăta bine.

Suporterii sunt alături de noi la fiecare meci, au fost și în sezoanele anterioare și, cu siguranță, ne vor susține necondiționat. Este foarte cald, dar nu avem ce face. Trebuie să ne adaptăm mai bine decât echipa adversă.

Noi trebuie să arătăm că suntem o echipă puternică și să fim acolo sus. Ne dorim să ajungem în play-off și vom lupta să demonstrăm că merităm să fim în primele 6", a spus mijlocașul.

De la sosirea sa la Universitatea Cluj, în 2022, Ovidiu Bic a strâns 79 de apariții în tricoul alb-negru.

Comenteaza