Pană joacă din nou defensiv: "Principalul obiectiv este să nu primim gol"

Pană joacă din nou defensiv:
Antrenorul Universităţii, Marian Pană, va juca din noucu prudenţă, aşa cum a făcut-o şi la Timişoara, şi acasă, cu Astra.
Universitatea joacă duminică,în deplasarem cu Sportul Studenţesc. „Principalul obiectiv este să nu primim gol, dar asta nu înseamnă că vom sta cu fundul în poartă”, a spus Marian Pană.

"U" întâlneşte o echipă fără antrenor principal, după demisia lui Viorel Moldovan. Până la numirea unui nou tehnician, Sportul esre antrenată de jucătorii Tibi Bălan şi Dacian Varga.

"Avem o şansă mare să ajungem la zero în clasamentul “adevărului”. Am văzut meciul lor cu FCM Târgu-Mureş, mi-au arătat că sunt o echipă imprevizibilă. Au avut mai multe şanse să facă 3-2 şi de acolo nu ştii ce se putea întâmpla. Nu vreau să neglijăm Sportul, mai ales după plecarea lui Viorel Moldovan. Tot timpul o astfel de schimbare impulsionează jucătorii. Nu ştiu cine va fi pe banca Sportului, ştiu că nu şi-au numit încă vreun antrenor. Ne dorim cele trei puncte, ne dorim mult să câştigăm”, a declarat Marian Pană.

Meciul Sportul - "U" se va disputa duminică, de la 14.00.

Comenteaza