"Papi", în continuare la "U"! A refuzat să semneze rezilierea şi aşteaptă plata salariilor restante

Marius Popescu se ţine tare. Tehnicianul Universităţii, pe care conducerea îl vrea plecat de pe banca tehnică, a condiţionat rezilierea contractului de plata restanţelor salariale.

CITEŞTE ŞI Marius Popescu, demis de la "U"! Cine ar putea să îi ia locul

Surse apropiate clubului Universitatea au confirmat pentru Ziua de Cluj convorbirea dintre administratorul judiciar Marieta Anastasescu şi "principalul" Marius Popescu, în care acestuia i s-a transmis că nu mai este dorit la cârma echipei.

Aceleaşi surse spun că Marius Popescu, extrem de supărat pe conducerea lui "U", ar fi condiţionat rezilierea contractului de achitarea sumelor restante din contract. Tehnicianul nu a mai fost plătit în ultimele luni şi a antrenat gratis. Deocamdată, cele două părţi nu au ajuns la un acord, aşa că "Papi" rămâne anternorul lui "U" pntru cel puţin încă o zi.

Sursele Ziua de Cluj acreditează ideea că în spatele îndepărtării lui Marius Popescu de pe banca tehnică s-ar afla Ioan Mărginean, fost oficial al lui "U" şi consilier al omului de afaceri Florian Walter. Mărginean s-a apropiat în ultima vreme de cea care taie şi spânzură în club - Marieta Anastasescu, căreia i-ar fi propus schimbarea lui Popescu şi aducerea unui alt antrenor.

CITEŞTE ŞI Victorie pe terenul liderului! FC Baia Mare - "U" Cluj 0-1. Ursu, gol de generic, de la 35 de metri

Numele cel mai des pronunţat este cel al lui Mihai Teja, unul dintre tehnicienii favoriţi ai patronului Florian Walter. În primul mandat al lui Teja pe banca "Şepcilor roşii", acesta a reuşit să strângă 8 puncte în Liga 1 şi a sfârşit prin a fi îndepărtat de la echipă pentru a i se face loc lui George Ogăraru.

Tehnicianul Unversităţii, Marius Popescu, nu a putut fi contactat până la ora redactării acestei ştiri.

Comenteaza