Paradă alb-negru prin faţa Tribunalului Cluj. Azi e ziua Z pentru Universitatea FOTO / VIDEO

Paradă alb-negru prin faţa Tribunalului Cluj. Azi e ziua Z pentru Universitatea FOTO / VIDEO
Circa 20 de maşini cu drapele alb-negru, în care se aflau fanii Universităţii, au trecut în coloană şi fără să claxoneze, în jurul orei 10, prin faţa Tribunalului Cluj. Astăzi, la Tribunalul Comercial se va judeca un nou termen din procesul de insolvenţă al FC „U".

Dosarul Universităţii va fi luat în discuţie abia după masă, deoarece este a 18-a cauză pe lista judecătorului Claudiu Gligan. Horia Ţiril- administrator judiciar al FC „U" până azi, când va fi înlocuit oficial de Marieta Anastasescu- a ajuns deja la tribunal şi a declarat că pentru Lausanne a fost angajat un avocat elveţian care să reprezinte interesele clubului clujean.

UPDATE: Suporterii "U" aflaţi în maşinile cu drapele alb-negru înconjoară centrul Clujului şi continuă să treacă paşnic prin faţa Tribunalului Cluj. "Peste tot galeria Universităţii este prezentată ca fiind una de huligani şi noi vrem să demonstrăm astăzi că putem fi şi civilizaţi. De aceea nu protestăm, cu ne încurajăm echipa trecând în linişte cu maşinile prin faţa tribunalului", a declarat un grup de suporteri.

Aceştia speră ca judecătorul să îi vadă şi să ia o decizie corectă, deşi speră ca soarta clubului să fie decisă de o instanţă internaţională şi imparţială, nu de una românească.

De asemenea, suporterii prezenţi la acest "marş" de încurajare au dat treningul pe o ţinută oficială pentru o zi.

Citeşte şi Emoţii pentru planul de reorganizare: „U" joacă primul meci de azi la Tribunalul Comercial

Comenteaza