Parcurs nefast pentru "studente". "U" Cluj a cedat la doar două puncte în fața handbalistelor de la Roman

Parcurs nefast pentru
Este a patra înfrângere consecutivă înregistrată de jucătoarele Universității în acest campionat. Clujencele au ajuns la cinci puncte distanță de zona retrogradării.

"U" Cluj a fost învinsă cu 25-27 de CSM Roman, astăzi, în deplasare, într-un meci care a contat pentru etapa a noua din Liga Națională de handbal feminin. La pauză, scorul a fost egal, 14-14.

Golurile "studentelor" au fost înscrise de Florina Chintoan (6), Cristina Laslo (4), Diana Puiu (4), Andreea Tetean (3), Dindiligan (3), Boian (2), Vălean (1), Vasiliu (1) și Popa (1). Pentru formația nemțeană au punctat Stoleru (9), Iuganu (5), Vădineanu (3), Glibko (3), Agrigoroaiei (2), Cilici (2), Popescu (1), Chitacu (1), Tomescu (1) și Rusu (1).

Este a patra înfrângere consecutivă înregistrată de jucătoarele Universității în acest campionat. În ultimele trei runde, clujencele au pierdut duelurile cu HC Zalău (22-25), Danubius Galați (19-27) și CSM București (19-28˙). Joi seara, "U" a rămas fără antrenor după demiterea lui Carmen Amariei. Alături de fosta handbalistă a plecat și secundul Luminița Huțupan.

După acest rezultat, "studentele" coboară pe 10 (10 puncte), la doar cinci puncte distanță de primul loc retrogradabil. CSM Roman urcă pe 9 și acumulează 12 puncte. În următorul joc, Universitatea va întâlni pe propriul teren Dunărea Brăila. Partida se dispută miercuri, 9 noiembrie 2016, la Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ora 16:00. Pentru gruparea nemțeană urmează o deplasare cu Cetatea Deva.

Comenteaza