Părerea lui Sabău despre investitorii din Turcia. Ce spune despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu

Părerea lui Sabău despre investitorii din Turcia. Ce spune despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a oferit opinia sa în privința unei posibile investiții din partea unui grup de oameni de afaceri din Turcia.

Preocupat mai mult de aspectul sportiv, Ioan Ovidiu Sabău susține că nu cunoaște prea multe detalii despre turcii care și-ar dori să investească în clubul clujean, însă o infuzie de capital ar fi benefică, spune antrenorul.

După ce au apărut informații conform cărora cei care își doresc să investească la "U" Cluj l-ar dori pe Mircea Lucescu, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat încântat de o astfel de oportunitate, însă nu crede că poate fi posibilă.

"Ar fi bine dacă ar veni, ar crește nivelul. Nu cunosc detalii, știu doar că au fost aici, s-a discutat și există un interes. Ar fi foarte bine dacă s-ar întoarce în fotbalul românesc Mircea Lucescu.

Ar colabora foarte bine cu mine, mai ales că am colaborat bine când eram jucător. Avem o relație de respect, chiar prietenie, deși poate e prea mult. Există apreciere deosebită.

Nu știu dacă se întoarce în fotbalul românesc, dânsul e la un alt nivel. Ar fi o lovitură importantă să vină la Cluj. E prea frumos să se întâmple", a declarat tehnicianul.

Între 1988 și 2000, Ioan Ovidiu Sabău a fost antrenat de Mircea Lucescu la Dinamo, Brescia, Reggiana și Rapid.

Comenteaza