Parteneriat între CFR Cluj și o academie locală de copii

Parteneriat între CFR Cluj și o academie locală de copii
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia va colabora cu Viitorul Cluj pentru dezvoltarea juniorilor.

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând cu acest sezon, Clubul CFR 1907 Cluj și Academia de Fotbal Viitorul Cluj, două branduri cu renume în Ardeal, își dau mâna pentru un parteneriat important, menit să asigure dezvoltarea sigură și armonioasă a juniorilor talentați.

Vasta experiență a fiecărei academii, cât și dorința categorică de a avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea fotbalului românesc, sunt elementele care stau la baza acestui parteneriat.

Brandul recunoscut la nivel international al multiplei campioane a României, CFR 1907 Cluj și know-how-ul la nivelul fotbalului juvenil și de tineret al Academiei de Fotbal Viitorul Cluj sunt ingredientele care dau certitudinea succesului.

Staff-ul calificat, expertiza și ambiția comune sunt puse laolaltă pentru a atinge performanța pe care atât juniorii, cât și acest sport o merită!", a transmis clubul din Gruia.

În clasificarea academiilor pe anul 2023, publicată recent de Federația Română de Fotbal, Viitorul Cluj este pe locul al 7-lea, cu un punctaj de 86.2, în timp ce CFR Cluj ocupă poziția a 12-a, cu un punctaj de 85.2.

Comenteaza