Video Patrick Richard, eroul "studenților" la Craiova: "Am demonstrat că nu vrem să renunțăm"

Patrick Richard, eroul "studenților" la Craiova: "Am demonstrat că nu vrem să renunțăm"
| Foto: u-bt.basketball

Căpitanul campioanei României a reușit aruncarea care a adus victoria și calificarea în semifinalele Ligii Naționale.

U-BT Cluj-Napoca a obținut al treilea succes în seria cu SCM U Craiova și, implicit, biletele pentru penultimul act al Ligii Naționale. "Studenții" au reușit o revenire entuziasmantă în cel de-al patrulea sfert al meciului, iar o "triplă" a căpitanului Patrick Richard în prelungiri a adus o victorie ce părea imposibilă.

"Cred că am arătat caracter. A fost un sezon lung și dificil până acum, iar noi am demonstrat că nu vrem să renunțăm. La începutul sezonului, când relațiile dintre noi nu erau atât de legate, probabil am fi cedat, fiind conduși la 15 puncte.

Ei bine, acum nu a mai fost cazul și am luptat până la final. Am strâns rândurile în apărare, i-am forțat pe craioveni să piardă mingi și am reușit câteva aruncări mari. Victoria din această seară arată multe despre noi, ca grup.

Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul, mergem în semifinale și ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toții. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi. Haide “U”!", a spus Richard.

Căpitanul formației clujene a încheiat jocul în double-double, cu 16 puncte și 10 pase decisive, la care s-au adăugat și 5 recuperări.

Cele mai importante faze ale partidei de la Craiova pot fi urmărite aici:

Comenteaza