Patrick Richard, onorat de nominalizarea în a doua echipă ideală EuroCup: "Sper să pot să devin mai bun"

Patrick Richard, onorat de nominalizarea în a doua echipă ideală EuroCup: "Sper să pot să devin mai bun"
| Foto: u-bt.basketball

Alături de Emi Cățe, căpitanul celor de la U-BT Cluj-Napoca se numără printre remarcații sezonului în competiția continentală.

Parcursul excelent al campioanei României în EuroCup a scos în evidență și performanțele individuale ale unora dintre baschetbaliști, iar Emi Cățe și Patrick Richard au fost nominalizați în a doua echipă ideală a competiției.

Căpitanul echipei clujene a comentat distincția primită, a explicat mentalitatea sa, dar a dezvăluit și ce așteptări are de la colegul său, Emi Cățe.

"Sper să pot să devin mai bun. Sunt genul de persoană care se gândește mereu la ce urmează. E o performanță să fiu nominalizat într-o astfel de echipă, alături de jucători foarte buni și într-o asemenea competiție. Eu doar încerc să devin mai bun și să fiu cea mai bună varianta a mea, atât ca lider, cât și ca jucător.

Pentru Emi a fost greu să părăsească Spania după atăția ani. El poate fi chiar mai bun decât e și știe asta. Noi încercăm să îl ajutăm să devină cea mai bună varianta a sa. Eu îl știu de când jucam în Spania, sunt foarte mândru de el", a declarat Richard.

Chiar dacă a ținut să remarce întreaga echipă pentru sezonul incredibil din EuroCup, Mihai Silvășan i-a felicitat pe cei doi jucători ai săi.

"I-am felicitat pe ambii. Mă bucur foarte mult, la fel și colegii lor. Faptul că avem doi jucători, chiar și în a doua echipă din competiție, înseamnă mult pentru club. Eu aș vrea să remarc întreaga echipă, însă cu siguranță ei doi sunt piloni de bază și și-au pus adânc amprenta asupra evoluției noastre din EuroCup", a spus antrenorul.

Comenteaza