Patronul campioanei anunță consecințe pentru clubul care l-a transferat pe jucătorul "fugit" din Gruia: "O să răspundă în solidar cu el"

Patronul campioanei anunță consecințe pentru clubul care l-a transferat pe jucătorul "fugit" din Gruia: "O să răspundă în solidar cu el"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Nelu Varga a dezvăluit că CFR Cluj se va îndrepta în instanță și împotriva celor de la UTA, clubul cu care a semnat brazilianul Roger.

La începutul anului, mijlocașul în vârstă de 26 de ani și-a reziliat unilateral contracul cu formația din Gruia și mai apoi a revenit la UTA, în urma unui transfer-puncte, procedură considerată ilegală și FIFA și FRF.

Campioana își dorește să își găsească dreptatea în instanță, iar patronul echipei clujene a anunțat procese atât împotriva brazilianului, cât și împotriva celor de la UTA.

"Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui și că îl va duce la sapă de lemn. Văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată și a intrat și ea în acest joc urât de tot.

E normal? Cei de la UTA l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru. Noi i-am făcut plângere lui Roger peste tot unde este posibil, iar de acum ne vom îndrepta și împotriva celor de la UTA.

Ei știau foarte bine că sunt probleme mari cu acest jucător, care are plângeri peste plângeri făcute. UTA o să răspundă în solidar cu el.

Iar acest Roger să nu creadă că o să scape așa ușor de noi. El știe foarte bine cum au stat lucrurile și este clar că a urmărit doar ca să scape de noi ca jucător liber de contract. Însă nu o vom lăsa așa", a declarat Varga pentru Prosport.

Comenteaza