Patronul campioanei, dezamăgit de Jo: Ne-a spus că nu e venit în probe și nu e amator ca să îl punem noi să facă teste"

Patronul campioanei, dezamăgit de Jo: Ne-a spus că nu e venit în probe și nu e amator ca să îl punem noi să facă teste"
| Foto: captura video

Nelu Varga a vorbit pe larg despre situația atacantului brazilian pe care și-l dorește Dan Petrescu.

Cristi Balaj a anunțat că negocierile cu Jo s-au oprit, dar patronul CFR-ului a intervenit imediat și a anunțat că discuțiile continuă. Totuși, Varga este nemulțumit de atitudinea brazilianului în vârstă de 35 de ani, care se aștepta să semneze un contract pe o perioadă mai lungă cu "feroviarii".

Însă, la sosirea sa la Cluj, atacantul trecut pe la Manchester City a fost supus mai multor teste, iar echipa clujeană își dorește să îl evalueze în continuare pentru a nu risca un nou caz Julio Baptista.

"Hai să nu ne grăbim și să aruncam cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de niște lucruri, că eu plătesc.

Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau țeapă, așa cum am luat cu Baptista. Știți foarte bine ce am pățit cu ăla și știți cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi și, pac!, semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani și eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de niște lucruri.

Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de niște teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi și să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe și că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească și că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK. Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul.

Eu am nevoie pe teren de el acum, nu peste o lună și jumătate. Din câte știu eu, el nu a zis că pleacă din Cluj azi sau mâine. Așteptăm să vedem ce ne mai spune și el. Dar vă repet: nu îl vom semna dacă nu face acele teste", a spus Varga pentru Prosport.

Comenteaza