Patronul CFR-ului anunță schimbarea de strategie după vânzarea lui Bîrligea: "Pe asta ne axăm de acum înainte"

Patronul CFR-ului anunță schimbarea de strategie după vânzarea lui Bîrligea: "Pe asta ne axăm de acum înainte"
| Foto: captura video

Inspirat de suma consistentă pe care a încasat-o în schimbul atacantului, Nelu Varga își dorește să continue importul de fotbaliști din Italia.

Încă din 2022, CFR Cluj a transferat jucători români din ligile inferioare italiene, primii pe listă fiind Răzvan Sava și Daniel Bîrligea, cei care au adus un profit important în actuala perioadă de mercato. Au urmat Robert Filip, Matei Ilie și Vasile Mogoș, cel din urmă fiind deja consacrat.

Încântat de sumele importante pe care le-a încasat, Nelu Varga anunță schimbarea de strategie la CFR Cluj și faptul că echipa din Gruia va ținti doar tineri jucători, primii pe listă fiind fotbaliști care evoluează în ligile inferioare din Italia.

"Am schimbat politica la CFR Cluj și vrem să aducem în Gruia jucători tineri. Pe asta ne axăm de acum înainte! Vrem doi fotbaliști tineri din Italia care joacă în Serie B. Suntem în negocieri avansate cu ei", a spus Varga pentru Prosport.

Singurul jucător care se încadrează în descierea oferită de patronul din Gruia este Andres Șfaiț (19 ani), fotbalist de atac originar din Cluj-Napoca și legitimat la Salernitana.

Comenteaza