Patronul CFR-ului, atac dur la adresa lui Manea, după ce jucătorul a plecat liber de contract: "A fost nesimțit"

Patronul CFR-ului, atac dur la adresa lui Manea, după ce jucătorul a plecat liber de contract: "A fost nesimțit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Nelu Varga a vorbit despre modul în care fundașul în vârstă de 26 de ani a gestionat ultimele luni alături de formația din Gruia.

Cristi Manea a ajuns pentru prima oară la CFR Cluj în 2017, sub formă de împrumut. În afara unei scurte perioade petrecute la FCSB, fundașul a evoluat doar pentru vicecampioana din Superligă, fiind om de bază indiferent de antrenor.

Toamna trecută a fost afectat de o accidentare, iar la începutul anului a intrat în ultimele 6 luni de contract și a decis că va pleca liber din Gruia. Atitudinea sa nu a fost pe placul patronului, care l-a atacat dur după despărțire.

"Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj", a spus Varga pentru Prosport.

În perioada petrecută în Gruia, fundașul echipei naționale a jucat în 230 de partide pentru CFR Cluj, a marcat de 10 ori și a oferit 12 pase decisive, contribuind la 5 titluri în Superligă și două Supercupe ale României.

Comenteaza