Patronul CFR-ului face bani din transferul Rapidului. Krasniqi a ajuns la Sparta Praga

Patronul CFR-ului face bani din transferul Rapidului. Krasniqi a ajuns la Sparta Praga
| Foto: Profimedia

Fostul atacant al CFR-ului, Ermal Krasniqi, încă îi aduce bani lui Nelu Varga, după ce Rapid București l-a transferat la Sparta Praga. 

Patronul din Gruia s-a ales cu un nou profit de pe urma lui Ermal Krasniqi. Rapid București l-a transferat pe atacantul kosovar la Sparta Praga, iar conturile patronului Varga au crescut din nou,a  informat fanatik.ro.  

CFR Cluj l-a vândut, în urmă cu doar șase luni, pe kosovar către Rapid pentru 1.000.000 de euro, dar a păstrat și procente din viitorul transfer. Clujenii au negociat la sânge cu bucureștenii, din partea cărora au obținut și 15% dintr-un profit viitor. Rapid s-a înțeles cu Sparta Praga, suma tranzației fiind de 2,1 milioane de euro.

Rapid l-a vândut acum pe kosovar către Sparta Praga pentru suma de 2,1 milioane de euro, mai mult decât dublul sumei plătite. În cazul actual, profitul rapidiștilor este de 1,1 milioane de euro. Din această sumă, o parte ajunge tot la CFR Cluj.

Prin vânzarea lui Krasniqi la Rapid, CFR Cluj a obținut în ianuarie 2024 un profit de 800.000 de euro. Acum va rotunji profitul pe kosovar spre un milion. Un profit cu șase zerouri Având în vedere procentul de 15% din profitul transferului, care este de 1,1 milioane, CFR Cluj va primi 165.000 euro de la Rapid.

Având în vedere că CFR Cluj l-a adus pe Ermal Krasniqi de la Ballkani, campioana din Kosovo, în ianuarie 2023 pentru o sumă mică, clujenii plătind pentru transferul lui doar 200.000 de euro, înseamnă că CFR Cluj a avut o marjă mare de profit în ce îl privește pe kosovar.

În anul petrecut în Gruia, Ermal Krasniqi a strâns 39 de prezențe în tricoul vișiniu, reușind 5 goluri și 4 pase decisive.

Comenteaza