Patronul CFR-ului îl vede pe Bîrligea într-un campionat de top: "N-am vreun dubiu"

Patronul CFR-ului îl vede pe Bîrligea într-un campionat de top: "N-am vreun dubiu"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Nelu Varga e convins că atacantul în vârstă de 24 de ani va juca în Serie A în viitor.

Chiar dacă l-a vândut pe Daniel Bîrligea la rivala FCSB, patronul clubului din Gruia are doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului. Varga a dezvăluit că i-a mulțumit lui Bîrligea pentru serviciile sale și a dezvăluit că e convins că atacantul va juca în Serie A.

Ideea propusă de finanțatorul CFR-ului vine în urma ofertelor sosite în ultimele luni din Italia, dar care au fost refuzate la cererea lui Dan Petrescu.

"Eu i-am mulțumit lui Daniel Bîrligea pentru ceea ce a făcut la CFR Cluj. Dan Petrescu n-a vrut inițial să-i dea drumul, pentru că eram în preliminariile din Conference League, dar acum el are șansa să joace în Europa.

Și de la FCSB să plece în fotbalul mare. Cele mai multe oferte pentru el le-am avut din Italia, chiar din Serie A. Dar nu i-a dat voie Dan Petrescu. Va evolua cu siguranță în acest campionat, n-am vreun dubiu", a spus patronul CFR-ului pentru Prosport.

În perioada petrecută în Gruia, Daniel Bîrligea a marcat de 29 de ori în 101 apariții și a debutat pentru echipa națională de a României, alături de care a participat la EURO 2024.

Comenteaza